Dlatego narzekam życie ucieka trzeba nadrabiać stracony czas.

Moderator: Moderatorzy
Kierując się Twoim wiekiem z profilu to Ty zawitałeś pięć lat później.[email protected] pisze:Nasz pierwszy telewizor(ametyst)zawitał w roku1975 i to był szok
Taka przenośnia oczywiście.[email protected] pisze:wychowałem się w czasach lamp naftowych
Narzekaniem go nie nadrobisz niestety. Może ten czas właśnie w ten sposób Ci ucieka?[email protected] pisze:Dlatego narzekam życie ucieka trzeba nadrabiać stracony czas.
Moim najdroższym prezentem było radio tranzystorowe "Dana"...onimusza666 pisze:[...],wtedy to na komunię dostawało się sankia nie skutery czy komputery.
Więc nie ma co narzekać tylko brać się do robotyonimusza666 pisze:Dlatego narzekam życie ucieka trzeba nadrabiać stracony czas.
W jakim sensie się pytam?co można zrobić mieszkając ''trochę na odludziu''?mar_kow pisze:Więc nie ma co narzekać tylko brać się do roboty
Świetny rower swoją drogą, do dzisiaj w mojej rodzinie jest taka (dziadka) i się świetnie sprawuje, a jaka wygodnaonimusza666 pisze:Moim pierwszym rowerem(własnym)to była Ukraina
Szperać w necie, pytać, udzielać się na forum - no i udowadniać że przedział wieku się nie liczy. Mamy tyle lat na ile się czujemy. Mieszkanie "trochę na odludziu" ma swoje uroki i jak na razie to sam zamierzam będąc na emeryturze osiąść "w zacisznym miejscu". Mam tyle szczęścia że jest tam zasięg EDGE (przynajmniej na razie) więc z internetem nie będę miał większego problemu. Zresztą okolice Ełku są bardzo malownicze więc nie powinieneś aż tak narzekaćonimusza666 pisze:W jakim sensie się pytam?co można zrobić mieszkając ''trochę na odludziu''?[...]
Ukrainą też jeździłem a Zenit robił naprawdę ładne fotki - warto też powspominaćonimusza666 pisze:Moim pierwszym rowerem(własnym)to była Ukraina [...]
Niezupełnie, na forach tematycznych znamy się i jak ktoś pojawia się na forum z tym samym nickiem, to mniej więcej wiadomo kto to jest.onimusza666 pisze:A mnie się wydaje że wystarczy spojrzeć na datę rejestracji na forum i widać kto jest ''zielony''
W 1984 roku w Polsce telefonia komórkowa nie istniała,a w Europie zachodniej dopiero startowałaonimusza666 pisze:a przecież pierwszą komórkę kupiłem w 84roku
Tak,tak...o Plusie w 1994 roku nawet jego przyszli szefowie pewnie nie myślelionimusza666 pisze:to był rok 94 i był u nas tylko plus
Ale niedługo póżniej były komórki Centertela bodajże, w firmie w której pracowałem zakupili jeden (sic!) egzemplarz dla dyrekcji.Patryk_ pisze:o Plusie w 1994 roku nawet jego przyszli szefowie pewnie nie myśleli
Nad ortografią nasz apologeta komuny też mógłby popracowaćbob pisze:onimusza666, zastanów się zanim napiszesz.
www.firefox.plgreenfrog pisze:Nad ortografią nasz apologeta komuny też mógłby popracowaćbob pisze:onimusza666, zastanów się zanim napiszesz.
to od 1992 rokupaszczak pisze:Ale niedługo póżniej były komórki Centertela bodajże,
Gdzies go jeszcze mam. Mój miał brzydką przypadłość i jak deszcz padał na rower to siodełko wchłaniało ta wode i potem albo na stojaka jeździć albo z mikrym tyłkiemmar_kow pisze:Na rowery typu składak Wigry 3 był wtedy deficyt
Koleżanka robiła zdjecia mojemu psu. A pies był na pseudotratwie na rzeczce. Zanim zdąrzyła cokolwiek ustawić to mi psa zdąrzył prąd porwaćmar_kow pisze:Zenit robił naprawdę ładne fotki
A pod czym to działało?paszczak pisze:Szkoda że teraz nie mam tego pod czym zainstalować
No to DOSBox i wio.paszczak pisze:ta gra potrzebuje coś z DOSa, szkoda bo jest świetna.
Możesz jaśniej ?YaHooo pisze:No to DOSBox i wio
Kolego bardzo ci dziękujęYaHooo pisze:Jasne, że mogę
Zatem może trzeba by poszukać jakiejś nowszej wersji. Na przykład na tej stronce http://www.dosbox.com/wiki/ReleasesYes, DOSBox works in both Vista 32 bit and Vista 64 bit, but depending on your local setup you might need to pay attention to certain things