Czy możecie coś doradzić?
DZIĘKI za odpowiedzi... i POZDRAWIAM!

Moderator: Moderatorzy
A dokładniej jaki?rgb35 pisze:też wyłazi jakiś inny problem.
A co tu się złego dzieje?rgb35 pisze:Program »Top NetInfo« niechce się uruchomić
Najkorzystniej przy wgrywaniu SP1 do Visty jest zrobić format, potem instalować dopiero SP1 i kolejno wszystko co trzeba.rgb35 pisze: zainstalowaniu w Viście Home Premium SP1 mam problem z uruchomieniem "Mobile Connect'a", wywala mi komunikat:
Problem dotyczył pliku .dba, ale niepamiętam dokładnie treści komunikatu, bo to był laptop kolegi, który go już odebrał odemnie.YaHooo pisze:A dokładniej jaki?
Miałem to samo. Przeczytaj mój post u góry i wgraj FW11.117.10.00.07 i spróbuj wtedy podłączyć modem do laptopa. Powinno się zainstalować.aaniaa pisze:problem z zainstalowaniem modemu Huawei E220 z Blueconnect na Viscie. Pokazuje mi sie jako stacja dyskow, a nie jako modem.
Wgrywalam juz aktualizacje i sterowniki ze strony Ery i nic.
Jak masz ochotę się w to bawić to jest bardzo dobre rozwiązanie. Napisz czy to coś pomogło.rgb35 pisze:Będzie chyba reinstalka systemu i zobaczymy wtedy.....
Przeciągnij skrót Mobile Connect'a na program Dependency Walker i wybierz "Start Profiling". MC wykrzaczy się ale zobaczysz w oknie komunikatów w DW jakich bibliotek dll brakuje lub które biblioteki nie exportują wywoływanych funkcji. Właściwe biblioteki możesz potem znaleźć w innych wersjach MC lub w aktualizacjach Windows.rgb35 pisze: problem z uruchomieniem "Mobile Connect'a", wywala mi komunikat: "Załadowanie API DLL nie powiodło się"