Aktualnie korzystam z sieci Vodafone i SE K750i (Holandia), który niezbyt się chyba do tego nadaje bo internet działa tragicznie

Z góry dzięki za rady i propozycje!
Pozdrawiam! Piotrek
Moderator: Moderatorzy
W modem.dymo pisze:w co warto zainwestować, tak żeby był dobry przesył itd...?
Dokładnie, dlatego pytanie do dymo. Jaki port ma w laptopie, czy PCMCIA, czy ExpressCard. A może chcesz modem na USB?Patryk_ pisze:W modem.
YaHooo Chyba dziś już za dużo postów napisałeś, z mojej wiedzy wynika, że 225 nie ma HSUPA, tylko i wyłącznie hspda, upload zwykły 384kb/sYaHooo pisze:Ma HSDPA 7.2, HSUPA.
Potwierdzam.krystianb pisze:z mojej wiedzy wynika, że 225 nie ma HSUPA, tylko i wyłącznie hspda, upload zwykły 384kb/s
- ok skąd to wytrzasnąć, gdzie szukać?ja.michal pisze: powinien być APN, login i hasło tylko
- gdzie ten numer należy wpisać?ja.michal pisze:numer który zazwyczaj to *99***1#
dymo pisze:ok skąd to wytrzasnąć, gdzie szukać?
Raczej z modemem jest coś nie tak. Jeśli byłby simlock to w ogóle byś jej nie uruchomił na nim.dymo pisze:Modem czasami nie widzi jednej karty - czy to może oznaczać, że posiada jednak sim-lock czy może z kartą jest coś nie tak
Jakby modem miał simlock to by nie mógł się zalogować do sieci, a w przypadku użycia oprogramowania producenta wyskoczyło by okno z monitem o wpisanie kody zdejmującego blokadę.dymo pisze:Modem czasami nie widzi jednej karty - czy to może oznaczać, że posiada jednak sim-lock czy może z kartą jest coś nie tak?