Kiepski. Nie wykrywa tych ustrojstw co się integrują z systemem.krzyhu pisze:Avast!

Niema to jak płatny soft. Ja mam kasperskiego.
Moderator: Moderatorzy
Kiepski. Nie wykrywa tych ustrojstw co się integrują z systemem.krzyhu pisze:Avast!
Ale tego to już mało co wykrywa. Od tego to ja polecam HiJackThis, albo ComboFix'a.ja.michal pisze:Nie wykrywa tych ustrojstw co się integrują z systemem.
Albo używać maszyny wirtualnej z windowsemYaHooo pisze:Ja tam jestem za nieco innym rozwiązaniem. Można sobie zainstalować 3 Windows'y na 1 komputerze i odpowiednio je skonfigurować
Też tak można, ale nie jestem pewny, czy bez firewalla i antywirusa na komputer nie wejdzie jakieś paskudztwoBliSki pisze:Albo uzywac maszyny wirtualnej z windowsem
Tam nic takiego nie jest potrzebne jak antywirusBliSki pisze:Albo jeszcze lepiej Linuksa do internetu![]()
Crackera. Nie myl pojęć. Haker to pozytywne określenie, też chciałbym być hakeremartureal pisze:za mało ofiar przy podobnie wielkim zaangażowaniu natchnionego hackera.
Ja bym takiego nazwał zwykłym sk...Blido pisze:Crackera
Wymagania przychodzą z wiekiemYaHooo pisze:...Ja tam jestem za nieco innym rozwiązaniem. Można sobie zainstalować 3 Windows'y na 1 komputerze i odpowiednio je skonfigurować
Odpowiem: już nigdy w życiukrzyhu pisze:Powiem jedno: Avast!
Tak, ja też mam dwa komputery i stacjonarny jest pod gry (co prawda nie poszalejesz z nowymi grami, ale to teraz nie ważneJo_gurt pisze:ja jeszcze nie pracuję ale mam kompa stacjonarnego i lapka, każdy ma swoją funkcję.
Imho z płatnych wolę NOD-a - mamy w firmie i jest jak najbardziej OK...Niema to jak płatny soft. Ja mam kasperskiego.
Wersja "uczelniana" ?zisiaj 17:54
Kspersky 2009 KAV lub KIS dobry i "darmowy" jak wie sie co z nim zrobić
To dziwne bo o nim ciezko zapomniec, codziennie wyswietla wielkie okno z reklama.valdens pisze:Najbardziej lubię takie antywirusy, o których najłatwiej zapomnieć, że w ogóle są, więc wybieram, niezmiennie od lat, darmowego Avira AntiVir.
Poszedl jak swieze buleczki. Szukalem po 16stej i wszedzie gazeta prawna byla wykupionaBliSki pisze:Jeżeli mowa o antywirusach, dziś (23 kwietnia 2009) w Gazecie Prawnej jest ESET Smart Security 4 z licencją na pół roku (2 x 90dni).
Więcej informacji tutaj: forum.laptopy.info.pl
Mi o 13:15 jeszcze się udało kupić i były jeszcze 3 sztuki.temp333 pisze:Szukalem po 16stej i wszedzie gazeta prawna byla wykupiona
Wówczas wiadomo że się aktualizujeBliSki pisze:To dziwne bo o nim ciezko zapomniec, codziennie wyswietla wielkie okno z reklama.
No tak, ale to jest wszystko, co o nim wiadomo, a niektóre antki (nawet zapłacone) dają o sobie znać kilka razy dziennie - na podobieństwo tych śmiesznych pokazów strażackich, co odbywają się na stadionach.BliSki pisze:To dziwne bo o nim ciezko zapomniec, codziennie wyswietla wielkie okno z reklama.
Dlatego używasz Ubuntubob pisze:Ja też wolę nie oglądać wyskakujących antywirusów.
Tylko ci kompa zamulą ,najlepiej od trojanów Trojan Remover a tak do ochrony polecam Nodkanajlepiej Kasperskym lub Nortonem
Nowy norton jest juz wolny od efektu ślimakaTylko ci kompa zamulą