A u mnie właśnie było odwrotniegrzechu pisze:ale to dzięki niemu tu zajrzałem pierwszy raz i w końcu się zarejestrowałem![]()

Moderator: Moderatorzy
A u mnie właśnie było odwrotniegrzechu pisze:ale to dzięki niemu tu zajrzałem pierwszy raz i w końcu się zarejestrowałem![]()
Mnie równieżBliSki pisze:Miło mi bardzo
Wiem pamiętamYaHooo pisze:A u mnie właśnie było odwrotnieDzięki BliSki'emu mam konto na lapkach
Same here, chociaz moze nie przez sam podpis ale w wyniku dyskusji nad powitaniem jednego z uzytkownikow bez-kabli, ktory sie zapisal na forum laptopoweoSA pisze:A jeśli chodzi o to jak tutaj trafiłem to właśnie przez podpis BliSki'ego na forum http://forum.laptopy.info.pl/
Ten nadajnik to jest legendą na forum...marens pisze:Tak swoją drogą pamiętam czasy jak Bob testował jako jeden z pierwszych HSDPA w Orange.
Szukaj w subforum o Sferii. Tam podawałem parametry i testy.kaja pisze:.Chciałbym dowiedzieć się o możliwościach korzystania w sferii ze skypa :
Większość, widać google wiele potrafiąSundance_kid pisze:Widać, że dużo osób wygooglowało to forum.
Jakiś 1979 rok... Tfuuu 1979 postów temuSundance_kid pisze:Ale kiedy to było...
Na pewno nieNalewka pisze:Mam nadzieję, że nie zostawicie mnie bez pomocy
Już po emocjach. Zmieniłem Mandrive na Ubuntu i mam WiFi z UPC za 75 zł/mcCzeslavus pisze:Aktualnie mam internet ze ściany. Za miesiąc przeprowadzam się w miejsce gdzie go w ogóle nie ma. I szukam " a może by jednak ..." I googiel wskazał na Was, jako forum.
Mam Mandrivę 2009 Official, 1,5 GB-RAM, AMD 1,5Ghz (Sempron chyba), nvidie, monitor lampowy :-), + ....
Co byście jako bardziej zatwardziali i doświadczeni w bojach radzili?
Aha. Zapomniałem dodać że mam 600 zł/m-c renty inwalidzkiej i będę mieszkał sam (z psicą)
Zachecamy do tworzenia.Crockett pisze:Ciesze się, że będę mógł współtworzyć tak obszerny zbiór zagadnień materii bez-kablowej
I ładny tytuł.Crockett pisze:zbiór zagadnień materii bez-kablowej