Tak jak w temacie.
Ponoć ma HSUPA?
Użytkuje go ktoś czy też jest taki cienki że szkoda sobie nim głowy zawracać???

Dzięki za podpowiedź!!
Moderator: Moderatorzy
A ma.neoo2 pisze:Ponoć ma HSUPA?
Czemu ma się nie nadawaćneoo2 pisze: dlatego się zastanawiam czy będzie nadawał się do sieci PLay??
Podstawowe pytanie czy ma Simlocka?neoo2 pisze:I dlatego się zastanawiam czy będzie nadawał się do sieci PLay?
Jasne, jeśli dobrze działa w Irlandii to będzie dobrym sprzętem w Polsce. Inna sprawa, że jakość usługi może się różnić ze względu na operatora a nie już modem.I dlatego się zastanawiam czy będzie nadawał się do sieci PLay??
Uplink to nie wiem ale pasmo downloadu ogranicza do 1Mbps.A jaki max uplink ma PLay?
Raczej wątpliwe żeby był większy niż 384Kb/s raczej hsupa nie wspierają, no moze jak się na testy trafi. Choć pewien nie jestem bo modemu hspa nie mam.neoo2 pisze:A jaki max uplink ma PLay???
Właśnie, poza tym downlink też tylko 1mbps.neoo2 pisze:Czyli koło się zamyka po co większy uplink skoro w Play jest tylko 384 kbit/s.
Osobiście uważam, że takneoo2 pisze:A to w tej chwili chyba najlepszy cenowo operator???
Ja na przykład podałem Ci modemy z możliwym w przyszłości uploadem do ponad 5Mbps bo o Play napisałeś dopiero potem.neoo2 pisze:Czyli koło się zamyka po co większy uplink skoro w Play jest tylko 384 kbit/s.
Piękne słowa a ja tak krótko nie potrafię pisać.YaHooo pisze:należy brać najlepszy modem na jaki nas stać
Potwierdzam. Mam Aircard 881 z HSUPA i niestety w Playu gdzie bym nie testował tylko 3G 384kb/s (3G) upload jest.krystianb pisze:Raczej wątpliwe żeby był większy niż 384Kb/s raczej hsupa nie wspierają
Oj dziękujębob pisze:Piękne słowa a ja tak krótko nie potrafię pisać.
Porządny hub USB z dodatkowym,także porządnym zasilaczem i po problemie zarówno w przypadku laptopa,jaki routera.gd.maciek pisze:że systematycznie tak co około 12 godzin (+- godzina) muszę zresetować Router