Nic. Ale co to komuś da, że porysuje drugiemu samochód? Że rozwali śmietnik/przystanek/ławkę? Niektórzy tacy są i tyleSundance_kid pisze:Co to komus da że napluje drugiemu do bułki?

Moderator: Moderatorzy
Nic. Ale co to komuś da, że porysuje drugiemu samochód? Że rozwali śmietnik/przystanek/ławkę? Niektórzy tacy są i tyleSundance_kid pisze:Co to komus da że napluje drugiemu do bułki?
To ja już bym wolał żeby jednak do tej bułki napluł.Jo_gurt pisze:Ale co to komuś da, że porysuje drugiemu samochód?
Na tacce juz czesciowo przetrawiony hamburger za doplataJojo pisze:To ja już bym wolał żeby jednak do tej bułki napluł.
Ja bym zwrócił to coś i kazał dać sobie nowego, albo zwrot kasy.Sundance_kid pisze:Ja ostatnio dostałam hamburgera złożonego z dwóch spodnich części bułki i kotleta
Tak, racja. Może to przez to, że się coś samemu zrobiło. Taka mała autosugestiaSundance_kid pisze:Najlepsze frytki to sa robione samemu.
Owszem, kebab potrafi być dobry. Ale to trzeba wiedzieć gdzie jeść, bo 90% to jest zwykły fast food nie grzeszący jakością.Jojo pisze:Co powiecie o kebabach?
Nie no pewnie że jadłem,Jaco pisze:Tylko nie pisz że frytek nigdy nie jadłeś
Ja zawsze frytki w mikrofalówce podgrzewałem w pracy.przemox.1 pisze:kupiłem taką dużą paczkę frytek zamrożonych i sobie w piekarniku zrobiłem
Toż nawet się nie zrobiła chrupiąca skórka w odpowiednim kolorzeJojo pisze:Zawsze ustawiałem moc na max, trochę suche były ale dało się zjeść.
Wielu już zwróciło czy niedojadło a ciężko to wszystko wyrzucać gdy jest maszynka do mielenia na zapleczu.Ja bym zwrócił to coś
Jak w polityce nowa partia stare twarze...YaHooo pisze:i kazał dać sobie nowego
To bardziej i żegnaj "restauracjo" na zawsze.YaHooo pisze:albo zwrot kasy.
Bo to przecież fast food...Jo_gurt pisze:90% to jest zwykły fast food nie grzeszący jakością.
>Dlatego każdy fast food kojarzy mi się z pracą.Jojo pisze:Ja zawsze frytki w mikrofalówce podgrzewałem w pracy.
Nie w oryginale.bob pisze:Bo to przecież fast food...
Jakie Ty snujesz opowieści. Czyżbyś miał jakiś uraz do MC?bob pisze:ciężko to wszystko wyrzucać gdy jest maszynka do mielenia na zapleczu.
Zawsze trzeba próbowaćbob pisze:Jak w polityce nowa partia stare twarze...
Ja tam i tak tylko okazyjnie jembob pisze:żegnaj "restauracjo" na zawsze.
Dobry kebab jest bardzo dobry i nie ważne, że to fast foodJo_gurt pisze:Nie w oryginale.
Coś nie tak z moim zmysłem powonienia.YaHooo pisze:Czyżbyś miał jakiś uraz do MC?
No tak w oryginale to co innego.Jo_gurt pisze:Nie w oryginale.
Ja tam toleruję to jakośbob pisze:Dobra co będę owijał w bawełnę. To wielkie brązowe itp.
Nie czuj się winny. Nikt nie jest idealny.YaHooo pisze:Ja tam toleruję to jakoś
Wiem o tymbob pisze:Nikt nie jest idealny.
No jasne jak robiłem naleśniki to trochę czarne z jednej strony wyszłybob pisze:Nikt nie jest idealny
To trzeba się starać żeby nie czarne były a tylko dobrze usmażone.przemox.1 pisze:jak robiłem naleśniki to trochę czarne z jednej strony wyszły
Uzupełniałeś braki w podstawowym budulcu (węgiel) ciał organicznych?przemox.1 pisze:to trochę czarne z jednej strony wyszły
I jak się go zaktywuję to i biegunkę wyleczy.YaHooo pisze:(węgiel)
No to trzeba się przejść do reaktora jądrowego i się zaktywowaćbob pisze:I jak się go zaktywuję to i biegunkę wyleczy.
Kłania się czytanie instrukcji obsługi do urządzeń które sie posiada w domuJojo pisze:włożyłem go razem z folią aluminiową i włączyłem, to się trochę jasno zrobiło w środku.
Ale szklankę z wodą w której jest łyżeczka można i nawet zalecane.YaHooo pisze:Nie należy wkładać nic metalowego do mikrofalówki.
Ale to ze względu na możliwość przegrzania wody (czyli woda będzie miała temperaturę np 110*C). Jeśli naruszy się taki stan (np. przez delikatny wstrząs) to może woda wytrysnąć ze szklanki oblewając nas. A łyżeczka nie pozwala na przegrzanie wodybob pisze:Ale szklankę z wodą w której jest łyżeczka można i nawet zalecane.
To była mikrofala w pracy, a poza tym w domu nie mam mikrofali.YaHooo pisze:Kłania się czytanie instrukcji obsługi do urządzeń które sie posiada w domuPodgrzewać kebaba można, ale nie w folii
Chyba, że chcemy sobie na krótko coś podświetlić.Jojo pisze:Teraz już wiem, że w folii nie można podgrzewać.
Natura faceta jest taka, że nie czyta tych instrukcji. Piszę tu o ogólnej tendencji.YaHooo pisze:Kłania się czytanie instrukcji obsługi do urządzeń które sie posiada w domu
Szczególnie jak się wychodzi bez szwankuYaHooo pisze:Najlepiej się uczyć poprzez doświadczenie