Też jestem tego zdania bo tu chodzi raczej o kasę. Masz dużo to nie będziesz mieć ograniczeń. Masz mało to Ci poobcinają internet do poziomu przeglądarki google.Sundance_kid pisze:więc ciężko by rozgraniczyc tak więc najlepiej nie ograniczać nic.
![:]](./images/smilies/splash.gif)
Moderator: Moderatorzy
Też jestem tego zdania bo tu chodzi raczej o kasę. Masz dużo to nie będziesz mieć ograniczeń. Masz mało to Ci poobcinają internet do poziomu przeglądarki google.Sundance_kid pisze:więc ciężko by rozgraniczyc tak więc najlepiej nie ograniczać nic.
Oczywiście, że lepiej nie ograniczać. Miałem na myśli to, że juz lepiej żeby ponakładali jakieś limity i na tym zarabiali, niż dzielili internet na pakiety.bob pisze:Ale po co w ogóle ograniczać?
Domyślam się. Osobiście jestem na nie względem jakichkolwiek ograniczeń. Uważam, że każda forma sprowadzać się będzie do wyłudzenia pieniędzy tak jak to ma miejsce z fotoradarami na drodze. Ja nie wierzę, że zakłada się je (nie budując dróg) dla naszego bezpieczeństwa. Jestem przekonany, że chodzi tylko i wyłącznie o wyłudzanie pieniędzy.kacper1920 pisze:Miałem na myśli to, że juz lepiej żeby ponakładali jakieś limity i na tym zarabiali, niż dzielili internet na pakiety.
Ale w parlamencie europejskim. Nie my będziemy głosować tylko politycy na których ta akcja miała wpłynąć.Jo_gurt pisze:tutaj piszą, że głosowanie szóstego.
No oczywiście.bob pisze:Nie my będziemy głosować tylko politycy na których ta akcja miała wpłynąć.
Jakoś błędnie podane. Piątego miała być debata w parlamencie a szóstego głosowanie.Jo_gurt pisze:Tylko na polskiej stronie stopcenzurze.wikidot.com napisali, że 5.05.
Głosowanie w sprawie Pakietu Telekomunikacyjnego odbędzie się 6 maja 2009. Natomiast 5 maja odbędzie sie debata dotycząca tego pakietu i inne głosowania.
http://www.blackouteurope.pl/PILNE - GŁOSOWANIE W PARLAMENCIE UE 5tego MAJA 2009
Nie pozwól parlamentowi UE zamknąć dostępu do Internetu! Nie będzie drogi odwrotu!
Znam ludzi ktorzy duzo wiecej zarabiaja wlasnie dzieki internetowi, po za internetem tyle nie zarobia wiec i beda placic nawet 5k za dostep do sieci...a wiekszosc z nich nie wie nawet co to jest p2p.przemox.1 pisze:Ciekawe czy ktoś tle miesięcznie za internet da tyle kasybob pisze:dostęp do internetu za 3000zł/miesiąc
A co z tymi co chcą się bawić w stawianie serwerów celem założenia malutkiej stronki na własnym komputerze?reilord pisze:Wg mnie blokowanie portow to lepsze rozwiazanie niz blokowanie i kastowanie internetu.
A skąd wiesz ?Jo_gurt pisze:Już wiadomo - poroniony pomysł został odrzucony.
To na 100% czy nie wiadomoJo_gurt pisze:http://www.tvn24.pl/-1,15...,wiadomosc.html
Ja bym powiedział, że jednak nie. Masz jakieś przykłady, żeby sądzić inaczej?Jojo pisze:jak znam życie to jednak ta ustawa przejdzie.
Też mi się tak wydajeprzemox.1 pisze:Ta ustawa nie przejdzie jak by miała przejść to by teraz przeszła