A do niedawna był za 2złja.michal pisze:Wystarczy, że pójdą do MC za te wyżebrane 3zł kupią hamburgera

Moderator: Moderatorzy
A do niedawna był za 2złja.michal pisze:Wystarczy, że pójdą do MC za te wyżebrane 3zł kupią hamburgera
Juz dawno nie ma po 2 zeta. Chociaż w Łodzi po podwyżce częśc maców miała jeszcze po 2 zeta a część podniosła ceny. Szkoda. Ale i tak nic nie pobije hamburgerów pod centralem. Jak kiedyś ktos będzie w Łodzi to central jest na al. Piłsudskiego. Za 6 zeta dostaniecie świetną wyżerkę. Jest kilka bud ale w każdej jedzonko świetneA do niedawna był za 2zł
We Francji są za free.Jo_gurt pisze:A do niedawna był za 2zł
O wiele lepsze są za 3zł kurczakoburgeryja.michal pisze:pójdą do MC za te wyżebrane 3zł kupią hamburgera
Niestety u mnie w Białymstoku też pod Centralem było dobre jedzonko, ale nie ma juz tam budSundance_kid pisze:Ale i tak nic nie pobije hamburgerów pod centralem.
Też tak uważam.YaHooo pisze:O wiele lepsze są za 3zł kurczakoburgery![]()
Jak dla mnie mogłoby bardziej być pikantneja.michal pisze:Do tego pikantne.
Ble... Już lepsze hot dogi na stacjach.ja.michal pisze: Też tak uważam.Do tego pikantne.
Nom. Czasem jakiś w ogóle nie pikantny się trafi.YaHooo pisze:Jak dla mnie mogłoby bardziej być pikantne
Jak trashmanowi.ja.michal pisze:Czasem jakiś w ogóle nie pikantny się trafi.
Jak syfa zjeść to tylko w KFC przynajmniej nie zjesz nic do końca dnia.Sundance_kid pisze:Nie wiem jak wy ale ja w macu się napcham ale nie najem. Za godzinę już mi w brzuchu burczy.
Singer jest lepszy w truciu organizmu.Sundance_kid pisze:bob w KFC to trawie tylko longera.
Też po części racja. Poza tym te zestawy jakieś małeSundance_kid pisze:Nie wiem jak wy ale ja w macu się napcham ale nie najem.
No a jak kanapki mamy zawsze najlepszeSundance_kid pisze:nic nie pobije kanapek mojej mamy