Ekologia.ja.michal pisze:Paper is paper.
Ale jeżeli oni raczą sobie doliczać 5zł to nie wątpię ale stracą trochę klientów...
Moderator: Moderatorzy
Ekologia.ja.michal pisze:Paper is paper.
Nie sądzę. Poza tym nie każdy chce się bawić w e-rachunkiKlonAdam pisze:Ekologia.
Ja wraz z ostatnią fakturą za iPlusa otrzymałem pisemko informujące o zmianie regulaminu. Na odwrocie tegoż pisma jest wydrukowany nowy regulamin.szmitz pisze:Moja mama mi ględzi że niech jej najpierw pocztą regulamin przyślą to pójdzie bo się boi kary i ja swoje a ana swoje o tej karze.
W WC niezbędny.ja.michal pisze:Paper is paper.
To 100 razy lepsze niż kilo listów w skrzynce pocztowej + spam. Jakie wygodne, żeby wrócić do starszych faktur i nie zginie.YaHooo pisze:Poza tym nie każdy chce się bawić w e-rachunki
Papier bez sensu?bob pisze:Dla mnie bez sensu.![]()
A o co chodzi?ja.michal pisze:To weź mi pokaż moc dowodową rachunku wyświetlanego na ekranie TV z dekodera.
Co mnie N obchodzi. N nie można nawet odliczać chyba, że ktoś prowadzi działalność estradową ale to chyba nie o tym tu piszemy w tym OT o rachunkach.lubczyk pisze:O telewizję n ;]
Coooo ? Nie przysłali Ci regulaminu ?szmitz pisze:sapnews, U mnie nic nie było napisane o nowym regulaminie byłem sprawdzić rachunek z maja .
U mnie też papierowe nie giniebob pisze:To 100 razy lepsze niż kilo listów w skrzynce pocztowej + spam. Jakie wygodne, żeby wrócić do starszych faktur i nie zginie.![]()
A ile masz tych faktur?YaHooo pisze:U mnie też papierowe nie ginie
Aktualnie mam zapłaconych 19 i czekam na kolejną z nowym regulaminembob pisze:A ile masz tych faktur?![]()
Regulamin świadczenia usług telekomunikacyjnych obowiązuje nawet w prepaidzie. Chodzi o ten największy i najnudniejszy, długi nie do przeczytania, przeciez ten się zmienia.ja.michal pisze:Nie wiem tylko jak w mixie to wygląda bo to w ogóle coś dziwnego jest.
Tam się zobowiązujesz doładowywać konto więc coś inaczej chyba jest.
Ale jak się podpisuje umowę na MixPlusa to też się akceptuje regulamin świadczenia usług. Więc moim zdaniem nie powinno być problemu z zerwaniem umowy.ja.michal pisze:Czy tylko o doładowania czy jak. Ale moim zdaniem zmiana regulaminu dotyczy wszystkich usług.
Tak jest nawet w regulaminie. Sprawy są w pierwszej kolejności rozstrzygane w drodze mediacji.YaHooo pisze:Pewnie Plus by nie poszedł to sądu, lecz próbował negocjować
Tego nie wiedziałem, ale to dobrze z ich strony. Można dostać trochę lepsze warunki.ja.michal pisze: Sprawy są w pierwszej kolejności rozstrzygane w drodze mediacji.
Na jakimś forum ktoś pisał, że był w salonie i mu powiedzieli, że nie można zrezygnować z MIXa. Ja jutro idę osobiście bo sprzeczne informacje się pojawiają na ten temat.kicek91 pisze:Ktoś ma jakieś potwierdzone informacje na temat Mixa?