http://www.btsy.eu/quiz.php
Moderator: Moderatorzy
Kod: Zaznacz cały
Oto Twój wynik:
Dobre Odpowiedzi
13
.
Złe Odpowiedzi
5
.
Brak Odpowiedzi
0
.
Wynik: 72%
Ja pierwszym razem miałem wynik bardzo zły (nie podamtomok7 pisze:Za każdym razem pytania są inne zauważyłem
Oto Twój wynik: Dobre Odpowiedzi 15 .
Złe Odpowiedzi 3 .
Brak Odpowiedzi 0 .
Wynik: 83%
Bardzo dobrze.YaHooo pisze:Więc chyba nie tak źle
Dziękuję, ale pierwszym razem miałem 50%, więc sam widzisz, że można się przygotowaćbob pisze:Bardzo dobrze.![]()
Dobre Odpowiedzi
12
.
Złe Odpowiedzi
6
.
Brak Odpowiedzi
0
Jak ktoś miał się zbłaźnić to ja mając 9 dobrych i 9 złych odpowiedzi za 1-szym razemJo_gurt pisze:Bez rewelacji, ale chyba się nie zbłaźniłem?
Już o tym pytaniu pisałem, są też inne choćby o wage anten sektorowychAle skąd ja mam wiedzieć czy gdzieś tam stoją słupy strunobetonowe (np. takie miałem pytanie)
Też to miałem, tak samo miałem pytanie o wagę masztukrystianb pisze:są też inne choćby o wage anten sektorowych
Jo_gurt, Ja miałem tyle samo za pierwszym razem.Jo_gurt pisze:Bez rewelacji, ale chyba się nie zbłaźniłem?
Miałem identyczny wynikJo_gurt pisze:Bez rewelacji, ale chyba się nie zbłaźniłem?
Jaco i co odpowiedziałeś na to pytanie?Jaco pisze:Kto wymyślił taki Quiz
Na początek nieźle.szmitz pisze:Mój wynik
Takie wyniki są najlepsze.szmitz pisze:za pierwszym razem .
Przecież to bardzo dobre pytanie.Jaco pisze:Kto wymyślił taki Quiz
To jest akturat cześć standardu GSM więc całkiem sensowne jest.Jaco pisze:Kto wymyślił taki Quiz
Zgadzam się. Sam takie testy robiłem dla 3G.krystianb pisze:cześć standardu GSM więc całkiem sensowne jest.
Akademicki system zapewne, od 60%marens pisze:( 56% i niezaliczony?? )
Jeszcze gorze zaliczenie od 75%, jest na pierwszej stronie przed testem.Jo_gurt pisze:Akademicki system zapewne, od 60%
Kto by tam instrukcję czytałkrystianb pisze:jest na pierwszej stronie przed testem.
W tych okolicznościach musiałem zdać:Jo_gurt pisze:Kto by tam instrukcję czytał
Dziękujemy Za Udział w Quizie!. Zapraszamy Ponownie!.
Oto Twój wynik:
Dobre Odpowiedzi
14
.
Złe Odpowiedzi
4
.
Brak Odpowiedzi
0
.
Wynik: 78%
Quiz Zaliczony Pozytywnie - Gratuluje!
O, to też miałembob pisze:Czy występuje w Cell Info nazwa Kopiec Kosciuszki?
http://www.btsy.eu/maszty.htmlDo tej pory nie postawił w Tarnowie żaden Operator Komórkowy masztu/wieży strunobetonowej. Są plany postawienia wieży strunobetonowej przez Operatora Era na terenie Tarnowa.
Nic nie odpowiadałem bo testu nie robiłem. Wystarczy poczytać wasze komentarze.bob pisze:Jaco i co odpowiedziałeś na to pytanie?