W Maroku?przemox.1 pisze:A może od TVN 24

Moderator: Moderatorzy
YaHooo pisze:Masz Ty łeb
Święta prawdabob pisze:migrenę to mają Panowie a Tobie łeb "nawala"![]()
A nie Panie powinno być?bob pisze:- migrenę to mają Panowie a Tobie łeb "nawala"![]()
To już inny delikatny temat.ja.michal pisze:A nie Panie powinno być?
Ano właśnie, coś niedoczytałem przy piwkuja.michal pisze:A nie Panie powinno być?![]()
Chyba Paniebob pisze:migrenę to mają Panowie a Tobie łeb "nawala"
Widzę, że sam z pytaniem nie byłem. Ale tak spamujecie, że nie nadążam...ja.michal pisze:A nie Panie powinno być?
Względnie:ja.michal pisze:migrenę to mają Panie a Tobie łeb "nawala"
To już wariacje na temat są.migrenę to mają Panie a Tobie łeb "nawala"
Ja znam tylko w tej wersji http://www.youtube.com/watch?v=h8zwKiY9w7gJo_gurt pisze:Ja w ogóle mniej kulturalną wersję znałem
Sundance_kid pisze:"JAk zaraz nie przestaniecie sie kłócic, to każę wam sie pocałować!"
Sundance_kid pisze:PRZEWIDYWANIA - "Tylko załóż czystą bieliznę na wypadek gdybyś miał wypadek"
Ja też jestemYaHooo pisze:dobrze, że ja jestem jedynakiem
Nie zawsze to ludziom na dobre wychodziprzemox.1 pisze:Ja też jestem
marens pisze:The website is down
Typowe zajęcie adminówmarens pisze:The website is down
Kod: Zaznacz cały
Złoto sprzedam, kupię, ukradnę...
Janusz Weiss w programie Dzwonię do Pani/Pana w bardzo nietypowej sprawie... emitowanym dziś przez Radio ZET zajął się ciekawą kwestią handlu złotymi numerami. Jednemu ze słuchaczy radia tego typu numer skradziono - jak się okazuje zupełnie legalnymi metodami.
Osoba przejęła numer w sposób dość prosty - zgłosiła pisemnie zagubienie numeru prepaid i poprosiła o wydanie duplikatu karty SIM. W momencie gdy taki duplikat został wydany, dotychczasowy właściciel swój numer stracił. Próba kontaktu z do tej pory własnym numerem zaowocowała informacją, że numer jest na sprzedaż, za 5 tys. zł.
Gdy po szeregu interwencji (w tym blokadzie przeniesienia numeru do Play) słuchacz wreszcie swój numer odzyskał, nagle przyszedł SMS z informacją o zmianie planu taryfowego. Po kilku godzinach karta SIM stała się ponownie nieaktywna. Jak się okazało złodziej (bo jak inaczej nazwać tę osobę), podpisał z Orange umowę abonamentową i ponownie przejął numer.
Sprawa jest wciąż otwarta i Janusz Weiss będzie kontynuował swoją audycję w dniu jutrzejszym. Dzisiejsze nagranie znaleźć można pod tym adresem. Warto zadać sobie pytanie czy aby na pewno operatorzy wystarczająco dobrze chronią nasze numery telefonów?