Dual-Sim - wady i zalety [wydzielony]
Moderator: Moderatorzy
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Re: Dual-Sim - wady i zalety [wydzielony]
Edge działa na pewno.
A co do UMTS to mogę sprawdzić - jak do jutra nikt nie sprawdzi (bo musiałbym odszukać wszystko co trzeba do tego - a to niełatwa sprawa).
A co do UMTS to mogę sprawdzić - jak do jutra nikt nie sprawdzi (bo musiałbym odszukać wszystko co trzeba do tego - a to niełatwa sprawa).
-
- Początkujący użytkownik forum
Może dwa simy naraz dual sim
Obsługa UMTS czyli play online GWARANCJA CHINA i dwie karty w jednym momencie
Proszę
Wiem że istnieją markowe telefony na kartę dual sim niestety nie znalazłem nic z obsługa dual sim i HSDPA wiem że są nawet leciały takie reklamy.... chyba niecały rok temu więc to HSDPA w nich było by możliwe chyba samsung i hp ma coś takiego
Tak naprawdę jedynie zdanie się na samo UMTS z dwoma simami link powyżej jest w miarę lukratywne ciekawe i interesujące
co do wielofunkcyjności telefonów i wielkich ekranów bardzo nie polecam są do tego odpowiednie sprzęty mini laptopy np eee pc są i znacznie mniejsze wiele z nich w modem HSDPA
ale ogólnie proszę podchodzić z ogromnym dystansem
obecnie z mp4 firmy Xpower zrobiła mi się mp3 sony z Aparatów kodak i kompaktów do nagrywania zrobił mi się sprzęt typu A300 i stało ogniskowe obiektywy co do wielofunkcyjnych urządzeń z dobrym nagrywaniem nigdy nie zrezygnuje już z hi-md albo z porządnego dyktafonu z wyjściem na mikrofon i bez stratna kompresją w jakości CD!!!!
Jedyne wielofunkcyjne urządzenia jak dla mnie to komputer osobisty o znanych standardach MAC raczej odpada
Proszę
Wiem że istnieją markowe telefony na kartę dual sim niestety nie znalazłem nic z obsługa dual sim i HSDPA wiem że są nawet leciały takie reklamy.... chyba niecały rok temu więc to HSDPA w nich było by możliwe chyba samsung i hp ma coś takiego
Tak naprawdę jedynie zdanie się na samo UMTS z dwoma simami link powyżej jest w miarę lukratywne ciekawe i interesujące
co do wielofunkcyjności telefonów i wielkich ekranów bardzo nie polecam są do tego odpowiednie sprzęty mini laptopy np eee pc są i znacznie mniejsze wiele z nich w modem HSDPA
ale ogólnie proszę podchodzić z ogromnym dystansem
obecnie z mp4 firmy Xpower zrobiła mi się mp3 sony z Aparatów kodak i kompaktów do nagrywania zrobił mi się sprzęt typu A300 i stało ogniskowe obiektywy co do wielofunkcyjnych urządzeń z dobrym nagrywaniem nigdy nie zrezygnuje już z hi-md albo z porządnego dyktafonu z wyjściem na mikrofon i bez stratna kompresją w jakości CD!!!!
Jedyne wielofunkcyjne urządzenia jak dla mnie to komputer osobisty o znanych standardach MAC raczej odpada
- bob
- Guru bezprzewodowy
Gdzie pisze, że ten telefon ma UMTS?impro pisze:Obsługa UMTS czyli play online GWARANCJA CHINA i dwie karty w jednym momencie
-
- ### BAN ###
impro, co żeś za trupa odkopał
Mój kolega ma teraz ten telefon i on 3G nie obsługuje

Mój kolega ma teraz ten telefon i on 3G nie obsługuje

-
GSM 1900 to nie umts?
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Nie, UMTS to jest 2100MHz, a w Polsce GSM jest na częstotliwości 900 oraz 1800MHz.impro pisze:GSM 1900 to nie umts?
Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
-
k800i odbiera internet play a ma tylko gsm 1900 Chyba play odbiera 2100 tak z pamięci bo czasem korzystałem chyba to się ustawiało ale prosze mnie wyprowadzić z błedu to co musi miec by odbierał hsdpa?
..............
Nawet prawie na pewno kupowałem antene 1900 2100 panelową
..............
Nawet prawie na pewno kupowałem antene 1900 2100 panelową
-
- ### BAN ###
Obsługuje UMTSk800i
![:]](./images/smilies/splash.gif)
-
proszę mi wytłumaczyć co od czego na tle Play i od czego jest gsm 1900
Dzięki lubię to forum
Ja zamierzam zakupić sobie nokie 6120 szybka mała podobno działa dobrze ma symbianta to wgram przeglądarkę gg i co tam mi będzie potrzebne oczywiście na wycieczki itd do przeglądania stron asus eee
Dzięki lubię to forum
Ja zamierzam zakupić sobie nokie 6120 szybka mała podobno działa dobrze ma symbianta to wgram przeglądarkę gg i co tam mi będzie potrzebne oczywiście na wycieczki itd do przeglądania stron asus eee
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
A to ciekawe, bo tego nie ma żaden operator w Polsce, Play ma GSM 900MHz.impro pisze:k800i odbiera internet play a ma tylko gsm 1900
Najogólniej mówiąc jest to sieć GSM pracująca w paśmie 1850 - 1990MHz. Z tego co wiem to jest wykorzystywany w państwach Ameryki północnej oraz południowej.impro pisze:od czego jest gsm 1900
Pozdrawiam YaHooo 

-
muszę sprawdzić
- Patryk
- Guru bezprzewodowy
Nie ma co sprawdzać,wystarczy w ktpc popatrzećmuszę sprawdzić
![:]](./images/smilies/splash.gif)
Na górnej części pasma GSM1900 działa w Europie uplink UMTS2100,a na dolnej rozmaite służby stałe typu radiodostępy Netii czy AirLoop Tepsy.
A SE k800i obsługuje UMTS2100.