Zdaję się, że tak, tylko te umowy są tak jakoś pokrętnie napisane, że czasem wynika z tego, że za siedzenie w hotspocie też naliczają daneprzemox.1 pisze:przysługuje bezpłatny dostęp do HS ?
Prosze o polecenie najlepszego internetu bezprzewodowego
Moderator: Moderatorzy
- krystianb
- Guru bezprzewodowy
Re: Prosze o polecenie najlepszego internetu bezprzewodowego
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
-
pasza_sadyka
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Przysługuje, zadzwoń do boku żeby Ci przysłali hasło i login. Co do odliczania danych wykorzystanych na HotSpocie od limitu miesięcznego sprawdzę jak tylko podjadę pod jakiegoś makdrajwa czy salon z HS.przemox.1 pisze:Czy jak ja mam neta w erze ( 4GB za 69zł) to mi przysługuje bezpłatny dostęp do HS ?
-
ja.michal
- *Mistrz bezprzewodowy*
HS powinien być darmowy i dane rozliczane poza abonamentem. Kiedyś miałem BC i w HS siedziałem bardzo dużo i nigdy nie było spadku prędkości (może dla tego, że prawie nikt tego nie miał i nie było napisane do ilu spada).
Druga sprawa to w BC na kartę jest Dostęp do Internetu (WLAN, czyli HotSpot) bezpłatnie. Nie jest naliczana opłata. W takim wypadku chyba nie ma tym bardziej w BC abonamentowym.
Choć mam wątpliwości bo w regulaminiejest:
Druga sprawa to w BC na kartę jest Dostęp do Internetu (WLAN, czyli HotSpot) bezpłatnie. Nie jest naliczana opłata. W takim wypadku chyba nie ma tym bardziej w BC abonamentowym.
Choć mam wątpliwości bo w regulaminiejest:
Era pisze:W przypadku korzystania z punktów dostępowych HotSpot na terenie kraju dane naliczane są za każdy rozpoczęty 1 kB, łącznie za dane wysłane i odebrane na poziomie protokołu internetowego (IP); 1kB = 1024B, maksymalny czas trwania połączenia wynosi 24h. Po zakończeniu połączenia dane są zaokrąglane w górę, do
pełnej jednostki taryfikacyjnej.
-
mrbartecki
- Stały użytkownik forum
przemox.1, Przysługuje. Powinieneś dostać login/hasło po pierwszym uruchomieniu neta w blueconnect.
Bez abonamentu - blueconnect na kartę też masz HS za free.
Bez abonamentu - blueconnect na kartę też masz HS za free.
B525s-23a, RBM5