W calej polsce będzie HSDPA a dokladniej tam gdzie obecnie siega zasieg UMTS...

Moderator: Moderatorzy
no wiec faktycznie w calej polscea dokladniej tam gdzie obecnie siega zasieg UMTS...
W takim razie do czego sluzy BC?pigmej pisze:A ja sie z wami nie zgodze.
Limity to bardzo dobra rzecz. Bo tylko dzieki temu blueconnect dziala jak powinien. A NIE jest on do zastosowan typu pobieranie plikow p2p itd...
ja mam LicencjeGPRS bez limitow i nie narzekampigmej pisze: Jak ktos chce internet GSM bez limitow to iPlus Booster i juz...
nie kazdy jest tak bogaty jak ty, zeby oprocz BC za 99zl wydawac drugie tyle na internet z kablowki, sadze ze _kazdy_wie_, ze zakladajac internet za 99zl niewiele osob zdecyduje sie placic drugie tyle.pigmej pisze: Ludzie zanim napiszecie ze limity sa be itd. Bo jesli ktos ma zasieg HSDPA i UMTS to na 100% moze <font color="#FF00FF"><b>»»korzystać««</b></font> z lacz kablowki aby pobierac duze ilosci danych...
eee tam, mnie maja, nie uciekne, chyba ze inne sieci drastycznie zwieksza limity pobieraniapiotr2802 pisze:no to najwyższy czas żeby ORANGE wziął się do roboty i szybko swoją sieć UMTS przystosował do HSDPA, bo inaczej to stracą kilentów, kiedy wszyscy zainteresowani internetem przejdą do ERY.
No ale jak ktoś ma hsdpa bez limitów to do czego ta kablówka ?pigmej pisze:Bo jesli ktos ma zasieg HSDPA i UMTS to na 100% moze <font color="#FF00FF"><b>»»korzystać««</b></font> z lacz kablowki aby pobierac duze ilosci danych...
I tu się mylisz ...pigmej pisze:Nie tylko do przegladania WWW ale <font color="#FF00FF"><b>»»na pewno««</b></font> nie do pobierania danych. Np jakies seriale telewizyjne itd... a juz p2p to <font color="#FF00FF"><b>»»na pewno««</b></font>... i wlasnie po to wymyslono limit...