Na razie nie wiadomo nic na ten temat.kemot pisze:Ja mam takie pytanie - czy wiadomo już, czy będzie coś podobnego z innych sieci?
Orange ma większe limity od Plusa i CDMA więc nie sądzę, że wprowadzą taką usługę.
Moderator: Moderatorzy
Na razie nie wiadomo nic na ten temat.kemot pisze:Ja mam takie pytanie - czy wiadomo już, czy będzie coś podobnego z innych sieci?
Ale iPlus Manager nie nalicza danych z podziałem na normalny transfer, albo w iPlusopobieracza. Jak jest transmisja danych, to liczy. Jak nie ma to nie ma.furi85 pisze:wlaczylem go wlasnie 2 goddzinki temu ale nie mam zeby go dezaktywowac (pytanie czy w ogole sie aktywowal) a w iplusmanager na liczniku nabija limit...
Przeczytać wątek o <a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=9557" target="_blank">»Top NetInfo«</a> do końca.furi85 pisze:jak zrobic zeby oddzielic dane zliczane a nie zliczane (od 0:00 do 9:00) w tym programie TOP NETINFO?
To też dzwoń do BOK i zapytaj o Pluskod 5, po kilku pytaniach o szczegóły z umowy typu: pesel, imię matki itp. zostanie Ci on podany.Cisek pisze:ponieważ nie mogę znaleźć pierwszej faktury na której powinno byc hasło do ebok
Tak ja ściągnąłem już olbrzymią ilość danych i transferu mi nie ubywa (tych 6GB co są w umowie) ja robię tak komputer jest nastawiony tak aby włączył się 5 minut po północy i wyłączył 5 minut przed 9 rano i wszystko graneon pisze:ale czy ktoś ściągnął już taką ilość danych
Ale czemu mają Ci policzyć jakieś dodatkowe dane? Przecież w umowie masz jasno napisane, że po przekroczeniu limitu spada tylko prędkość danych, a nie dolicza się nicneon pisze:Wybaczcie ale jestem tak przewrażliwiony na tym punkcie i jak sobie pomyśle że coś by mogło być nie tak i jednak by policzyli wartość danych ściągniętych w nocy to aż mnie głowa boli.
Muszę pogratulować prędkościja.michal pisze:A chodzi u mnie tak.
Tak, iPlusopobieracz jest dostępny dla każdego niezależnie od taryfy (wykluczając oczywiście Simdatę, bo to prepaid)gość pisze:Czy iplusopobieracz jest również dla użytkowników którzy mają iplusa w taryfie "iplus student" z limitem 2GB?
Zgłoś ten problem do biura obsługi.gość pisze:Bo próbowałam go aktywować ale przyszedł mi sms zwrotny: "błąd. usługa dostępna tylko dla użytkowników iplus".
I iPlusa dodawanego do abonamentu głosowego.Blido pisze:wykluczając oczywiście Simdatę, bo to prepaid)
Mi też wyskakiwał ten, błąd, smsa zwrotnego nie dostałem, ale usługa działa.gość pisze:Witam. Mam pytanko. Czy iplusopobieracz jest również dla użytkowników którzy mają iplusa w taryfie "iplus student" z limitem 2GB? Bo próbowałam go aktywować ale przyszedł mi sms zwrotny: "błąd. usługa dostępna tylko dla użytkowników iplus". Z góry dzięki za odpowiedź.