Soryneon pisze:Ale mi chodzi do plusa.

![:]](./images/smilies/splash.gif)
Do Plusa też się znalazło http://plus.pl/kontakt/
Moderator: Moderatorzy
Soryneon pisze:Ale mi chodzi do plusa.
U mnie też się tak dzieje podejrzewam że to wina aplikacji iplusmenager ale nie jestem pewny aby wszystko działało tzn można było wysyłać smsy przez modem wystarczy wyłączyć iplusmenagera i odpalić od nowa za każdym razem jak modem wywali błąd u mnie to działa u ciebie też powinnouniu pisze:Czemu mój modemik nie chciał wysłać smsa zwrotnego na 2602 ???
Niby jak ?tasiek pisze:Ja tam nie narzekam mam 16GB limitu za 55 zł.
iPlus 110 z rabatem 50%.niby jak ?
A zmieniałeś taryfę tak jak jest napisane w tym temacie bo jak tak to straciłeś zniżki.Patryk pisze:iPlus 110 z rabatem 50%.
Ja niczego nie zmieniałemBlazej pisze: A zmieniałeś taryfę tak jak jest napisane w tym temacie bo jak tak to straciłeś zniżki.
No to dobrze ja się tak z ciekawości pytałemPatryk pisze:Ja niczego nie zmieniałem
Na 100% będzie rozpatrzona pozytywnie.Blazej pisze:poinformowała mnie również że mogę złożyć reklamację w której mam napisać że nie byłem poinformowany że poniosę za to opłatę.
W e-BOKu w opisach taryf widziałem zawsze dwa warianty: 1) z blokadą połączeń międzynarodowych i roamingu, oraz 2) bez tej blokady. Zapewne w PlusOnline występują te same opcje, tylko opisy jakoś "nie nadążają".Mariusz_DW pisze:czemu te taryfy podwójnie występują?
Rozumiem to, w końcu od tego jest forumatanor pisze:Wolę się zapytać niż mieć taką nieprzyjemną niespodziankę![]()
Właśnie sprawdziłem u siebie i też nie mam takiej możliwości. To chyba jest jakiś błąd.atanor pisze:Mam jeszcze jeden problem, nie ma w e-BOKu (starym i nowym) opcji zmiany na taryfę w takiej samej kwocie, bo nie chcę zmieniać na wyższą.
Jeśli chodzi o moje zdanie, to najlepiej jest chodzić do salony Plusa, mają tam duże możliwości naprawdęatanor pisze:A może wybrać się do salonu? Mają tam takie możliwości, bo średnio mi się uśmiecha wiszenie na słuchawce?
Ja mam tak samo, a jeszcze jak pisałem poprzedniego posta, to było ok. Z tym, że ja nie zmieniałem taryfy. Czyżby sami wyłączyli?Mariusz_DW pisze:Dzisiaj mnie naszło, by rzucić okiem na Plus Online i coś zamotali, bo wg aktualnych informacji tam zamieszczonych, iPlusopobieracz mam wyłączony.