Teraz po postawieniu systemu np; Windows 7 pojawia się okienko aby wybrać sobie przeglądarkę.
Nareszcie mamy wolny wybór z jakiej chcemy korzystać

MS

Moderator: Moderatorzy
No za jakiś czas wyjdzie łatka do łatki sprawdzająca czy w systemie jest już inna przeglądarkaYaHooo pisze:Przecież w Panelu Sterowania można wybrać domyślną przeglądarkę, więc po co do tego ma być jeszcze łatka?
Tego i ja nie wiem ale mnie to w ogóle nie przeszkadza.YaHooo pisze:Przecież w Panelu Sterowania można wybrać domyślną przeglądarkę, więc po co do tego ma być jeszcze łatka?
To fakt, bo jak nie ma innej przeglądarki to okno wyboru też się pokazujekrystianb pisze:No za jakiś czas wyjdzie łatka do łatki sprawdzająca czy w systemie jest już inna przeglądarka![]()
Mi też, ale taki już ciekawy jestemJaco pisze:Tego i ja nie wiem ale mnie to w ogóle nie przeszkadza.
Generalnie jak patrzę dla mnie mało łatek zasługuje na zasysaniekrystianb pisze:no i oczywiście ta łatka nie zasłużyła sobie na miano takiej którą warto instalować,
Nie ma co bić brawo MS, bo gdyby nie KE to nigdy by się na taki krok nie zdecydowali.Jaco pisze:MS![]()
![]()