A jakbyś miał to i to po podłączeniu antenki ?YaHooo pisze:Niemniej jednak jakbym miał do wyboru wolne łącze z małym pingiem i szybkie z wysokim.
![:]](./images/smilies/splash.gif)
Moderator: Moderatorzy
A jakbyś miał to i to po podłączeniu antenki ?YaHooo pisze:Niemniej jednak jakbym miał do wyboru wolne łącze z małym pingiem i szybkie z wysokim.
Hmm interesująca propozycja. Lecz teraz niestety nie mam dodatkowych funduszy na antenę do modemubob pisze:A jakbyś miał to i to po podłączeniu antenki ?![]()
Idziesz dobrym tropemUajka pisze:może jakaś antena zewnętrzna?, zmiana operatora?
Na BTSie jest po prostu nadajnik i 900 i 2100Mhz.Uajka pisze:Możliwym jest mieć sygnał hsdpa z BTS'a działającego z częst. 900Mhz?
Jeśli wieczorem w godzinach 18-21 to prawdopodobnie BTS był bardziej obciążony przez użytkowników bliżej.HSDPA złapałem w południe, natomiast gdy wychodziłem na dach wieczorem, miałem już tylko UMTS, co może byc przyczyną?
Tak to działa. Musisz wymusić jakiś transfer, żeby utrzymać HSDPA.Uajka pisze:HSDPA, dzisiaj miałem przez 20 sekund w jednym miejscu na dachu, poźniej przełączyło na UMTS.