Problem podczas uruchamiania systemu Windows 7
Moderator: Moderatorzy
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Problem podczas uruchamiania systemu Windows 7
Witam, mam taki problem, przy uruchamianiu systemu wyskakuje mi informacja: "RunDLL ,Wystąpił problem podczas uruchamiania pliku winmyb32.rom ,Nie można odnaleźć okreslonego modułu" . O co w tym chodzi, i czy można to jakoś naprawić ? 

- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Re: Problem podczas uruchamiania systemu Windows 7
Włóż płytę instalacyjną do napędu i ustaw aby się z niej uruchamiała. Następnie przejdź do zakładki ,,Napraw komputer,, i tam jest opcja naprawiania startu systemu. Sprawdź czy się uda w ten sposób.MAREKMAREK pisze:i czy można to jakoś naprawić ?
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Jesteś pewny, że to tak się nazywa? Bo google dają dosłownie daw wyniki na nazwę tego pliku. Jeden do Twojego tematu, drugi do nieistniejącego tematu na forum po (chyba) hiszpańsku... Ja bym obstawiał, że to może być jakiś wirus/trojan. No chyba, że źle napisałeś nazwę pliku.MAREKMAREK pisze:"RunDLL ,Wystąpił problem podczas uruchamiania pliku winmyb32.rom ,Nie można odnaleźć okreslonego modułu"
Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Dzięki za odpowiedzi, spróbuję z płytką windowsa i naprawą systemu 

- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Mam rozumieć że tobie zdarzyła się ta przypadłość?MAREKMAREK pisze:Dzięki za odpowiedzi, spróbuję z płytką windowsa i naprawą systemu
Widzę że piszesz z Windows 7MAREKMAREK pisze:mam taki problem, przy uruchamianiu systemu wyskakuje mi informacja: "RunDLL