Problem podczas uruchamiania systemu Windows 7

Zagadnienia dotyczące technice w szerokim tego pojęcia znaczeniu czyli luźne dyskusje o zagadnieniach technicznych ale nie związanych z główną tematyką forum, m.in, komputery, oprogramowanie, systemy operacyjne - techniczny Hyde-Park.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
MAREKMAREK
Specjalista bezprzewodowy-junior

Problem podczas uruchamiania systemu Windows 7

Post autor: MAREKMAREK »

Witam, mam taki problem, przy uruchamianiu systemu wyskakuje mi informacja: "RunDLL ,Wystąpił problem podczas uruchamiania pliku winmyb32.rom ,Nie można odnaleźć okreslonego modułu" . O co w tym chodzi, i czy można to jakoś naprawić ? :)
Awatar użytkownika
Jaco
Mistrz bezprzewodowy - moderator

Re: Problem podczas uruchamiania systemu Windows 7

Post autor: Jaco »

MAREKMAREK pisze:i czy można to jakoś naprawić ?
Włóż płytę instalacyjną do napędu i ustaw aby się z niej uruchamiała. Następnie przejdź do zakładki ,,Napraw komputer,, i tam jest opcja naprawiania startu systemu. Sprawdź czy się uda w ten sposób.
Awatar użytkownika
YaHooo
Guru bezprzewodowy

Post autor: YaHooo »

MAREKMAREK pisze:"RunDLL ,Wystąpił problem podczas uruchamiania pliku winmyb32.rom ,Nie można odnaleźć okreslonego modułu"
Jesteś pewny, że to tak się nazywa? Bo google dają dosłownie daw wyniki na nazwę tego pliku. Jeden do Twojego tematu, drugi do nieistniejącego tematu na forum po (chyba) hiszpańsku... Ja bym obstawiał, że to może być jakiś wirus/trojan. No chyba, że źle napisałeś nazwę pliku.
Pozdrawiam YaHooo :)
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
MAREKMAREK
Specjalista bezprzewodowy-junior

Post autor: MAREKMAREK »

Dzięki za odpowiedzi, spróbuję z płytką windowsa i naprawą systemu :)
Awatar użytkownika
Jaco
Mistrz bezprzewodowy - moderator

Post autor: Jaco »

MAREKMAREK pisze:Dzięki za odpowiedzi, spróbuję z płytką windowsa i naprawą systemu
Mam rozumieć że tobie zdarzyła się ta przypadłość?
MAREKMAREK pisze:mam taki problem, przy uruchamianiu systemu wyskakuje mi informacja: "RunDLL
Widzę że piszesz z Windows 7 :cfaniak:
ODPOWIEDZ