Smiejcie się

ale mnie trafia . W kulki graja i tyle- cieżko w kilku słowach opisać rozmowe z 5 osobami z plusa

. Chodzi mi tylko o to ze nikt nic w plusie nie wie- dział techniczny, konsultant 2601 nie jest w stanie mi pomóc.
Nie bardzo rozumiem dlaczego dział techniczny nie jest w stanie sprawdzic mojego transferu z podziałem na dzien i noc, jaki to problem.
Odpowiedz ze na reklamacje musze czekac miesiac tez jest oslabiająca. Dla mnie to jakies kuriozum. Ok- zdarłem 37gb, przekroczyłem limit podstawowy - z jakiegos powodu nie odpalił sie u nich w systemie iplusopobieracz . Jest to dla mnie niezrozumiałe ze nie mozna tego załatwic w powiedzmy 1 dzien ???? Dział techniczny nie jest tego w stanie sprawdzic co jest grane, panienka z 2601 tez nie - pozostaje reklamacja i czekac miesiąc .Powiedzmy potrzebuje pobrac dzisiaj kolejna 10gb- bo za to płace

-i co kolejne 10 smsow mam wysłąc pod 2601 doładowywujące mi konto i potem kolejne reklamacje słać???
Chodzi mi o to, ze w tak by się wydawało prostym przypadku, brak możliwości załatwienia sprawy od ręki( Ci pracownicy nawet chcą pomóc - są mili

ale co z tego???
Najgorsze ze też jedni odsyłają do drugich - 2601 do działu technicznego dział techniczne do 2601 .
Dla mnie sprawa prosta- nie załadował sie do systemu iplusopobieracz - - dział techniczny powiniene sprawe sprawdzic- odkrecic w 1 dzien i po sprawie - prosciej nie umiem napisać
Na marginesie - musze sprawdzic - jak TNI wyznacza taryfe noc/dzien. Dawniej tego nie był wstanie zrobic jak sie sesja rozpoczęła przez 24 - teraz widze ze nie ma z tym problemu. Ja nigdy w zasadzie sesji nie rozpoczynałem po połnocy - a w TNI mam dosc dobry rozdział na noc i dzien ????