Chociaż pewnie nie tylko w polskim tak wychodzi.
Ale tak czy inaczej trzeba im przyznać, że ładnie ze strony Sierry, że modemy, których wtedy nie było w Polsce w ogóle miały aplikację w języku polskim.

Moderator: Moderatorzy
Pomógł może dawać tylko osoba, która dany temat założyła.djdavemix pisze:("pomógł" nie mogę stawiać bo od samego początku mam to ustrojstwo wyłączone na forum).
O to chodzi.ja.michal pisze:Pomógł może dawać tylko osoba, która dany temat założyła.
Masz opcję włączoną i problem leży w tym, co opisał ja.michal.djdavemix pisze:"pomógł" nie mogę stawiać bo od samego początku mam to ustrojstwo wyłączone na forum
??Jakoś na 3109 już mi nie zależy
Nie no spoko. Myślałem, że to jakiś nowy model Sierry jest z HSPA+ Dual Carrier, bo pojawiły się trzy nowe moduły.djdavemix pisze:ja.michal, poprawiłem - szybciej niż pojawił się twój postkażdy ma prawo pomyłki (na chwile obecną oprócz kierowców i pilotów)
Mówisz o modułach?djdavemix pisze:ja.michal, Modemy ciekawe ale brzydkie, duże i nieporęczne zwłaszcza na USB.
Tak.djdavemix pisze:a dual to chyba tylko MC8801 i pod USB 312.
Zgadza się, ale to nowy model dlatego dałem.djdavemix pisze:MC8704 to standardowy HSPA+ 21Mbps
Kilka warunków trzeba spełnić, a raczej sprzęt.djdavemix pisze:Raczej nie są one uniwersalne i nie mam doświadczenia w ich montażu
Różnie pewnie. Nie wiem czy 880E miała. Chyba nie.djdavemix pisze:czy modele sierry pod express card zawierają TRU Install?
Nigdzie czegoś takiego nie widziałem.djdavemix pisze:I ogólnie jest mnóstwo błędów w specyfikacji - niby pisze że obsługuje karty micro do 32 GB ale niby jak, jeśli nie posiada slotu na kartę pamięci![]()
Pobrałem, ale nie zauważyłem.djdavemix pisze:• MicroSDTM / SDHC support (up to 32 GB)
Ja też jestem zdania, że Sierry chodzą najlepiej.ja.michal pisze:Ja miałem Optiony, Huaweie i Sierry. Najlepiej chodzi wg mnie Sierra.
Oczywiście to moje subiektywne zdanie. Kolega YaHooo ma pewnie podobne jak ja.
Dokładnie jestem tego samego zdaniaja.michal pisze:Kolega YaHooo ma pewnie podobne jak ja.
Niedługo Huawei i Option, to może być jedna firmadjdavemix pisze:Huawei natomiast nabywa doświadczenie na rynku i z każdym nowym modelem zapewne jest wzrost jakości.
Ale jest jeszcze taka kwestia jak podejście producenta do klientadjdavemix pisze:Sierra to też produkt chiński kanadyjskiego producenta, ten sam procesor, być może i inne wspólne podzespoły co Huawei.
Każdemu zdarza się wypuścić bubel na rynek - 'Sierzrze" niestety ostatnio zbyt często.