YaHooo pisze:Wiesz, u mnie w centrum ile razy miałem takie problemy z Plusem to za jakiś czas była niespodziewanka, więc może u Ciebie będzie tak samo

Z plusa przestałem korzystać tylko ze wzg. ekonomicznych. Jakościowo iPlusa uważam za najlepszą karciankę

Niestety orange jak już zaskakuje usera to w sposób odwrotny niż plus ...
tomi81 pisze:Co do pokrycia centrum miasta - tu bezsprzecznie rządzi Plus. Orange przynajmniej ma 1 Noda (na dachu kina Pokój) i to dość nieźle skonfiugurowanego.
Właśnie z tego korzystam. W sumie nie wymuszałem innych btsów, ale i nie sprawdzałem przy braku netu do jakiego jestem podłączony. Najważniejsze, ale nie najbardziej pocieszające jest to, że obecnie działa. Zresztą nie tylko orange ma NE Polskę w pupie. Był plan pokrycia całej E (wschodniej) części kraju bezprzewodowym dostępem do internetu i jak na razie "ni widu ni słychu". W Rzeszowie projekt zrealizowano. A nas najwyraźniej włodarze mają w poważaniu, a środki z UE wolą lokować w wyłączanie głównych ulic z ruchu (na rzecz paru lobujących restauratorów), czy w pokazy sztucznych ogni przy cotygodniowym koncercie super gwiazdy 8 kategorii.
Od dłuższego czasu dobijam się do Koby z prośbą o net na kablu, ale pomimo, że twierdzą iż w Białymstoku są dostarczyć internet do każdego miejsca to na teorii się kończy. Chyba pozostanie mi monopol kiepskiego Elposu. W końcu z prepaidów miałem korzystać tylko w terenie