Modem pisze:Myślę ze nie należy uważać ze inni są głupsi od nas bo wtedy to my musielibyśmy być my na ich miejscach czyli wiele wyżej.
Nie chcę zaczynać kłótni, ale dlaczego chcesz sądzić, że jeśli coś jest masowo produkowane i sprzedawane w całej Europie, to musi być dobre.
Modem pisze:Twierdze ze wraz z zwiększaniem ilości urządzeń na rynku wzrasta również procent uszkodzeń, problemów, negatywnych wpisów na Forach.
Moim zdaniem procent uszkodzeń będzie taki sam, zwiększy się jedynie liczba uszkodzonych modemów
Modem pisze:Ciekawe czy Sierry jest chociaż 10% tego co Huawei ?
Nie wiem, nie mam dostępu do takich statystyk.
Modem pisze:Czy są jakieś wiarygodne testy ?
A czy opinie użytkowników tego forum nie są wiarygodne? Większość ludzi po przejściu na Sierrę z Huawei twierdzi, że modem działa stabilniej przy słabszym zasięgu, ma lepsze osiągi.
Modem pisze:Ze u kogoś zdażyła się taka sytuacja to jeszcze nie znaczy ze to standard.
To prawda. Dlatego trzeba samemu się przekonać jak jest i już.
zygzak73 pisze:Na maszcie są jakby dwa bts-y, raz widzę jeden raz drugi, btsearch też potwierdza że w tym miejscu są te dwa numery. Może to coś z przełączaniem sygnału między nimi?
A jakie to są BTS'y? W jakiej technologii pracują oraz częstotliwości.
zygzak73 pisze:Sęk w tym, że to nie "ich" modem ( e173 z playa ) i mogą się wypiąć.
To rzeczywiście może być problem.
zygzak73 pisze:na sterownikach leży soft do e173 ale bez oznaczenia u-2, będzie pasował do e173u-2?
Na to pytanie niestety nie umiem Ci odpowiedzieć. Ja bym bał się wgrywać soft od innej wersji modemu.