[ Komentarz dodany przez: wojteks: 2011-11-11, 15:32 ]
<font color=orange>Poprawa pisowni.</font>
Usunięcie wulgaryzmu!
Moderator: Moderatorzy
Podziękuj spamerom. Tyle w tym temacie.szybkilopez4 pisze:Nie wiem co wy tutaj ukrywacie że tak pilnie strzeżecie dostępu ludziom którzy chcą coś napisać na forum ?
Właśnie sam spamujesz rozciągając ten temat , no ale tyle w temacie.BliSki pisze:Podziękuj spamerom. Tyle w tym temacie.
Nie spamuje tylko wyjaśnia!szybkilopez4 pisze:Właśnie sam spamujesz rozciągając ten temat , no ale tyle w temacie.
Poza punktem a który jest tymczasowym problemem to pozostałe są normalne na innych forach a jak się Tobie nie podoba to po co się rejestrowałeś? Regulamin czytałeś?szybkilopez4 pisze:Dziwne że nikt nie ma problemów skoro każdemu narzucacie:
A co chcesz mieć hasło słownikowe? 1234? 1qaz? Wiesz jaka jest różnica pomiędzy 10^4, 26^4 a 60^4? Wiesz co to bezpieczeństwo? Masz może lepsza propozycję na formularz rejestracyjny przynajmniej tak samo bezpieczny?b)długość hasła jakie ma podać
c)rodzaj hasła - w tym przypadku litery i cyfry
Otóż to.moher pisze:Nikt nikomu niczego nie narzuca, rejestracja jest dobrowolna i nieobowiązkowa.
Została Ci wyjaśniona sprawa, więc nie nazywaj odpowiedzi spamowaniemszybkilopez4 pisze: Właśnie sam spamujesz rozciągając ten temat , no ale tyle w temacie.
To chyba nie zakładałeś nigdy konta w banku albo w poważnej firmie. Tam też są takie zastrzeżenia i jakoś na to się można godzić.Dziwne że nikt nie ma problemów skoro każdemu narzucacie:
a) pocztę jakiej ma używać
b)długość hasła jakie ma podać
c)rodzaj hasła - w tym przypadku litery i cyfry
d)dwa potwierdzenia że nie jestem botem
Czuję się ukarany naprawdę zaraz się rozpłacze,ale sztywniaki z was.wojteks pisze:Za użycie w pierwszym poście skrótu który jest tożsamy z wulgaryzmem a to na naszym forum jest zabronione dostajesz pierwsze ostrzeżenie.
Sarkazm i bluzgi to nie jest pozytywny ton, przynajmniej w środowisku w którym się wychowałem.szybkilopez4 pisze:Zarejestrowałem się i opisałem problemy,później pozdrowiłem wszystkich. Odzew z wyjątkiem paru osób był taki jakbyście chcieli mnie zjeźć. Daremni jesteście.
Co to znaczy "być daremny"?szybkilopez4 pisze:Daremni jesteście.
Nie zgodzę się z tym "byle co". Reguły są całkowicie jasne. Z ciekawości - przeczytałeś regulamin przed kliknięciem "zgadzam się"?moher pisze:Co nie zmienia faktu, że "szaraczki" na tym forum dostają ostrzeżenia "za byle co", a "szychy" mogą sobie pozwalać.
Konkrety proszę może? Bo oskarżać kogoś to trzeba mieć na to dowody.moher pisze:"szaraczki" na tym forum dostają ostrzeżenia "za byle co", a "szychy" mogą sobie pozwalać.
Co więcej jak się dołącza do jakiejś społeczności/środowiska to się akceptuje jego zasady. A nie na wstępie robi wyrzuty. W życiu codziennym obowiązują takie same zasady. Jeśli ktoś wchodzi w jakieś środowisko i od razu żąda zmian albo na nie narzeka jest z niej eliminowany.Jo_gurt pisze:Nikt nikogo nie zmusza, żeby korzystać z forum. Ani nas, ani ciebie. Mamy pewne zasady.
I weź tu się dogadaj... Ale proponuję ostudzić nerwy, bo ta dyskusja i tak raczej nie doprowadzi do kompromisu.moher pisze: @YaHooo: możesz sam sobie poszukać jak Ci zależy, ja palcami wytykać nie będę.
Takiego jeszcze chyba na forum nie byłoYanusz pisze:to najbardziej gorące powitanie użytkownika na tym forum..
Niech i tak.moher pisze: Co do prośby o konkrety to nie będę przecież donosił, zasygnalizowałem po prostu zaobserwowane zjawisko.
Jeżeli o to Ci chodzi to powiem jedno. Użytkownik o którego Ci chodzi dostał upomnienie na PW osobiście ode mnie. Wyraził skruchę i obiecał, że więcej się to nie powtórzy. Jeżeli się powtórzy, to ja osobiście wlepię mu punkcik. I tyle w tym temacie. No może nie tyle, jeszcze to:moher pisze:Nerwy mogą puścić zarówno nowemu userowi jaki i weteranowi, ale "bluzgi" powinny być piętnowane w obu przypadkach, jeśli nie w postaci formalnego ostrzeżenia to upomnienia w postaci normalnej wiadomości.
Jo_gurt pisze:Natomiast fakt faktem, że człowiek, który codziennie lub prawie codziennie poświęca swój prywatny czas, żeby się u nas udzielać współtworząc pewną społeczność, która mam nadzieje służy ogółowi, całkowicie bezpłatnie, ma pewne fory. Logicznym jest, że przymkniemy oko na pewne zdarzenia, każdemu czasem puszczą nerwy.
Jest w innym miejscumoher pisze:Przeczytałem regulamin i jak już się tak go "czepiasz" to nie ma tam niczego o ulgowym traktowaniu starszych stażem.
Może się mylę, ale przecież ten tekst był kierowany do innej osoby.moher pisze:Nie musisz się też od razu emocjonować i "grozić", że "nasze drogi się rozejdą" jak mi nie pasuje.
Zatem myślę, że daleko odbiegliśmy od tematu wątku, czyli od powitań.moher pisze:Ja się już wyżaliłem i nie będę już drążył tematu