prosze o pomoc internet mobilny

[Reklama] Telefony satelitarne wszystkich sieci Thuraya, Iridium, Inmarsat https://ts2.shop/pl/3-telefony-satelitarne

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
poborca
Początkujący użytkownik forum

prosze o pomoc internet mobilny

Post autor: poborca »

Witam, mam maly problem. Zakupilem wczoraj internet mobilny w sieci nordisk polska cdma i niby pisze ze predkosć jest do 3.1Mbps i chce sie dowiedziec jaka predkosc powinna byc przy pobieraniu plikow bo jak pobieram to sciaga strasznie wolno 15kb a strony wszystkie blyskawicznie otwiera czy to jest normalne? Zasieg mam ful i nie_wiem czy go jeszcze przetestowac i zwrócić w ciagu 10dni. Moze ktos doradzic??

[ Komentarz dodany przez: wojteks: 2011-12-03, 13:13 ]
<font color=orange>Poprawa pisowni.</font>
Ostatnio zmieniony 2011-12-03, 13:13 przez poborca, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
YaHooo
Guru bezprzewodowy

Re: prosze o pomoc internet mobilny

Post autor: YaHooo »

poborca a co ściągasz? Spróbuj pobrać plik stąd http://noc.gts.pl/
Pozdrawiam YaHooo :)
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
Awatar użytkownika
Biurowiec
Użytkownik forum

Post autor: Biurowiec »

Pisz jak Ci dziala. Na jakim sprzecie odbierasz sygnal. Ja ogolnie to z cdma mialem do czynienia tylko w orange (raczej free i bussiness everywhere niz freedom), takze chetnie wrazenia porownam.
plastek
Początkujący użytkownik forum

Post autor: plastek »

poborca pisze:Witam, mam maly problem. Zakupilem wczoraj internet mobilny w sieci nordisk polska cdma i niby pisze ze predkosć jest do 3.1Mbps i chce sie dowiedziec jaka predkosc powinna byc przy pobieraniu plikow bo jak pobieram to sciaga strasznie wolno 15kb a strony wszystkie blyskawicznie otwiera czy to jest normalne? Zasieg mam ful i nie_wiem czy go jeszcze przetestowac i zwrócić w ciagu 10dni. Moze ktos doradzic??

[ Komentarz dodany przez: wojteks: 2011-12-03, 13:13 ]
Poprawa pisowni.
Poborca, witam.
Podaj koszty. Moim zdaniem oddaj. Jest czas promocji. LTE w Cyfrowym Polsacie jest już od 30 zł. Będziesz płącił mniej ? Jeśli jesteś w zasięgu LTE to na wszystko inne szkoda pieniędzy. Mój LTE pracuje jak kabel, i to szybki. Dziś o 13.00 miałem 47 Mb, średnia to 27 Mb. Cecha charakterystyczna to dość niskie pingi i brak (u mnie całkowity) zerwań.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 2011-12-05, 21:27 przez plastek, łącznie zmieniany 1 raz.
plastek
willix
Użytkownik forum

Post autor: willix »

Zapomniałeś dodać, że z powodu przeciążenia baz w niektórych rejonach nie działa LTE, a wybrańcy są pozbawieni nawet HSPA. :]
ODPOWIEDZ