Witam, mam maly problem. Zakupilem wczoraj internet mobilny w sieci nordisk polska cdma i niby pisze ze predkosć jest do 3.1Mbps i chce sie dowiedziec jaka predkosc powinna byc przy pobieraniu plikow bo jak pobieram to sciaga strasznie wolno 15kb a strony wszystkie blyskawicznie otwiera czy to jest normalne? Zasieg mam ful i nie_wiem czy go jeszcze przetestowac i zwrócić w ciagu 10dni. Moze ktos doradzic??
[ Komentarz dodany przez: wojteks: 2011-12-03, 13:13 ]
<font color=orange>Poprawa pisowni.</font>
prosze o pomoc internet mobilny
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
prosze o pomoc internet mobilny
Ostatnio zmieniony 2011-12-03, 13:13 przez poborca, łącznie zmieniany 1 raz.
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Re: prosze o pomoc internet mobilny
poborca a co ściągasz? Spróbuj pobrać plik stąd http://noc.gts.pl/
Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
- Biurowiec
- Użytkownik forum
Pisz jak Ci dziala. Na jakim sprzecie odbierasz sygnal. Ja ogolnie to z cdma mialem do czynienia tylko w orange (raczej free i bussiness everywhere niz freedom), takze chetnie wrazenia porownam.
-
- Początkujący użytkownik forum
Poborca, witam.poborca pisze:Witam, mam maly problem. Zakupilem wczoraj internet mobilny w sieci nordisk polska cdma i niby pisze ze predkosć jest do 3.1Mbps i chce sie dowiedziec jaka predkosc powinna byc przy pobieraniu plikow bo jak pobieram to sciaga strasznie wolno 15kb a strony wszystkie blyskawicznie otwiera czy to jest normalne? Zasieg mam ful i nie_wiem czy go jeszcze przetestowac i zwrócić w ciagu 10dni. Moze ktos doradzic??
[ Komentarz dodany przez: wojteks: 2011-12-03, 13:13 ]
Poprawa pisowni.
Podaj koszty. Moim zdaniem oddaj. Jest czas promocji. LTE w Cyfrowym Polsacie jest już od 30 zł. Będziesz płącił mniej ? Jeśli jesteś w zasięgu LTE to na wszystko inne szkoda pieniędzy. Mój LTE pracuje jak kabel, i to szybki. Dziś o 13.00 miałem 47 Mb, średnia to 27 Mb. Cecha charakterystyczna to dość niskie pingi i brak (u mnie całkowity) zerwań.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 2011-12-05, 21:27 przez plastek, łącznie zmieniany 1 raz.
plastek
-
- Użytkownik forum
Zapomniałeś dodać, że z powodu przeciążenia baz w niektórych rejonach nie działa LTE, a wybrańcy są pozbawieni nawet HSPA. ![:]](./images/smilies/splash.gif)
![:]](./images/smilies/splash.gif)