Blueconnect

Kwestie techniczne, konfiguracja telefonów do współpracy z internetem, rozwiązywanie problemów z tym związanych... itp.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
malwina83
Początkujący użytkownik forum

Blueconnect

Post autor: malwina83 »

Posiadam bezprzewodowy internet w sieci T-MOBILE Mam problem z połączeniem się do internetu. klikam connection manager wyskakuje mi okienko gdzie mam wpisać PIN wpisuje go i nic. cisza. Z karta jest wszystko w porządku ,bo przełożyłam ją do telefonu i działała.
No i gdy wyskakuje mi te okienko z tym PINEM to jeszcze pisze,że pin został zablokowany.
zDaleKi
Stary bywalec bezprzewodowy

Re: Blueconnect

Post autor: zDaleKi »

malwina83 pisze:Z karta jest wszystko w porządku ,bo przełożyłam ją do telefonu i działała.
Znaczy działa czyli? Masz możliwość wykonywania połączeń czy też transmisji danych w telefonie?
malwina83 pisze:No i gdy wyskakuje mi te okienko z tym PINEM to jeszcze pisze,że pin został zablokowany.
A po przełożeniu do telefonu ta karta działa?
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Awatar użytkownika
Jaco
Mistrz bezprzewodowy - moderator

Post autor: Jaco »

Wyłącz PIN na telefonie i spróbuj znów z kartą w modemie.
malwina83
Początkujący użytkownik forum

Post autor: malwina83 »

w telefonie wszystko mi działa, sprawdzałam, tylko jak przekładam kartę do notebook wtedy jest problem.
Awatar użytkownika
YaHooo
Guru bezprzewodowy

Post autor: YaHooo »

malwina83 pisze: No i gdy wyskakuje mi te okienko z tym PINEM to jeszcze pisze,że pin został zablokowany.
A to jest na pewno okienko z prośbą o PIN? Wkładałaś inną kartę SIM do modemu, nie musi być od internetu. Może być zwyczajna głosowa.
Pozdrawiam YaHooo :)
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
ODPOWIEDZ