Posiadam bezprzewodowy internet w sieci T-MOBILE Mam problem z połączeniem się do internetu. klikam connection manager wyskakuje mi okienko gdzie mam wpisać PIN wpisuje go i nic. cisza. Z karta jest wszystko w porządku ,bo przełożyłam ją do telefonu i działała.
No i gdy wyskakuje mi te okienko z tym PINEM to jeszcze pisze,że pin został zablokowany.
Blueconnect
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Re: Blueconnect
Znaczy działa czyli? Masz możliwość wykonywania połączeń czy też transmisji danych w telefonie?malwina83 pisze:Z karta jest wszystko w porządku ,bo przełożyłam ją do telefonu i działała.
A po przełożeniu do telefonu ta karta działa?malwina83 pisze:No i gdy wyskakuje mi te okienko z tym PINEM to jeszcze pisze,że pin został zablokowany.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Wyłącz PIN na telefonie i spróbuj znów z kartą w modemie.
-
- Początkujący użytkownik forum
w telefonie wszystko mi działa, sprawdzałam, tylko jak przekładam kartę do notebook wtedy jest problem.
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
A to jest na pewno okienko z prośbą o PIN? Wkładałaś inną kartę SIM do modemu, nie musi być od internetu. Może być zwyczajna głosowa.malwina83 pisze: No i gdy wyskakuje mi te okienko z tym PINEM to jeszcze pisze,że pin został zablokowany.
Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)