Chociaż jest zbędny gdyż mam go jako "portable".

Moderator: Moderatorzy
Chociaż nie do końca, ponieważ ta pamięć jest tylko do odczytu.esem pisze: Chociaż jest zbędny gdyż mam go jako "portable".![]()
Dlatego pozostaje nam apelować do dobrej woli użytkowników.Chris-Kr pisze:Janek ponad miesiąc czasu poświęcił na dostosowanie TNI do modemów pracujących w technologii LTE. TNI był w tym czasie pobierany tak często, że Janek musiał wykupić dodatkowy transfer na serwerze, z którego program był ściągany, ale nie przełożyło się to w żaden sposób na finansowe wsparcie ze strony użytkowników programu.
Sądzę, że usuwało całą pamięć, tylko zapewne wszystkie dashbordy pochodziły od lesiolo i zawierały "wkładkę" z TNI.YaHooo pisze:A mnie zastanawia dlaczego wgranie innego dashboardu nie powoduje usunięcia całości pamięci. Jak dla mnie to bardzo dziwne.
A w jaki sposób można pomóc autorowi?Ja już dwa razy wsparłem autora.
W TNI:Andrzejz78 pisze:A w jaki sposób można pomóc autorowi?
Proszę namiary na jego numer konta![]()
Z tego co pamiętam to był taki tylko 1 dashboard, ale mogę się mylić.Chris-Kr pisze: Sądzę, że usuwało całą pamięć, tylko zapewne wszystkie dashbordy pochodziły od lesiolo i zawierały "wkładkę" z TNI.
Możliwe. Ja używam jednej z pierwszych wersji dashboardu od lesiolo i tam na wirtualnym CD-ROM-ie jest taki plik: setup-top_netinfo.exe.YaHooo pisze:Z tego co pamiętam to był taki tylko 1 dashboard, ale mogę się mylić.
Popieram Twój apel wsparcia autora. Być może informacja o dotacji powinna być bardziej czytelna w oprogramowaniu oraz na forum.BliSki pisze: Dlatego pozostaje nam apelować do dobrej woli użytkowników.
Ja już dwa razy wsparłem autora.
Myślę, że nikogo te 10 zł nie zbawi i jeżeli ktoś używa tego programu często, to wypadałoby.
A może jakiś komunikacik w TNI np. co 1GB o potrzebie wsparcia projektu autora?viktor pisze:informacja o dotacji powinna być bardziej czytelna w oprogramowaniu
Naprawdę nie mam pojęcia jak to działa.Chris-Kr pisze: Sądzę, że dopóki się go nie uruchomi, to TNI sam się nie zainstaluje.
Moim zdaniem takie coś by było negatywnie odebrane przez część użytkowników...Andrzejz78 pisze: A może jakiś komunikacik w TNI np. co 1GB o potrzebie wsparcia projektu autora?![]()
Tak samo ja sądzę.YaHooo pisze:Moim zdaniem takie coś by było negatywnie odebrane przez część użytkowników...
Dzięki.viktor pisze:Popieram Twój apel wsparcia autora.
Chyba to jest najlepsze wyjście.ja.michal pisze:Raczej lepiej dać baner w głównym oknie programu.
Dzięki serdeczne! Tak z ciekawości czy te sterowniki są do wszystkich modeli HUAWEI, tzn czy będą również chodzić nie tylko z E353 ale też ze starszym modelem E173.ezaq pisze:Huawei Drivers 4.23.13.00
Ale przecież ten modem z Play nie powinin mieć simmloka Sterowniki są też w dołączonym sofcie Trzeba je tylko wyciągnąćunpublished pisze:lekarstwo na simlock'a do w/w modemu.
O coś takiego trudno, jednak niektóre z nich można odszukać w internecie.Andrzejz78 pisze: Czy ktoś zna opis do tych komend?
Raczej to jest niemożliwe.Andrzejz78 pisze: Szukamsposobu aby modem łączył się z wybranym nadajnikiem albo odrzucał niepożądany nadajnik i pomyślałem że może komendami da się coś zrobić
To są komendy używane do realizacji podstawowych funkcji zaimplementowanych w TNI.Andrzejz78 pisze:W TNI jest opcja wyświetlenia komend AT Po użyciu tego polecenia wyświetlana jest dłuuuga lista komend Do większości nie ma nigdzie opisu
Czy ktoś zna opis do tych komend?
Gdyby Autor TNI znalazł odpowiednią komendę, to by zaimplementował taką funkcję w TNI.Szukamsposobu aby modem łączył się z wybranym nadajnikiem albo odrzucał niepożądany nadajnik i pomyślałem że może komendami da się coś zrobić