Blueconnect - brak SMS o przekroczeniu limitu danych
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Blueconnect - brak SMS o przekroczeniu limitu danych
Mam jeszcze internet Blueconnect od T-Mobile. Modem Huawei E160G. Umowa zawarta na 2 lata (2GB) w kwietniu 2010 roku, aktualnie automatycznie przydłużyła się na czas nieokreślony. W każdym miesiącu przychodził do mnie SMS o przekroczeniu limitu danych i związku z tym zmniejszeniu prędkości internetu. Żadnych innych opłat nie było. W tym miesiącu akurat coś dziwnego się stało. Internet zwolnił się do prędkości 'po limitowych', a powiadomienia ani nie słychu, ani nie widu. Zawsze korzystałam z BC na swoim laptopie, jednak ostatnio przesiadłam się na nową stacjonarkę. Czy to może mieć coś z tym wspólnego? Czy to tylko błąd systemu? Szukałam na różnych forach, żadnych tematów podobnych nie znalazłam. Google też nie pomogło. Mam się spodziewać dodatkowych opłat? góry dziękuje za pomoc 

Mój Twitter: @JullietteKai
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Re: Blueconnect - brak SMS o przekroczeniu limitu danych
Ale sms nie jest pewnikiem. Ja mam iPlusa od tylu lat i nie raz przekraczałem limit. A potwierdzenie dostałem tylko raz, albo dwa.JullietteKai pisze:Internet zwolnił się do prędkości 'po limitowych', a powiadomienia ani nie słychu, ani nie widu.
Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
-
- Początkujący użytkownik forum
A, dziękuje bardzo za odpowiedź
Proszę o zamknięcie 

Mój Twitter: @JullietteKai
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Nie ma za coJullietteKai pisze:A, dziękuje bardzo za odpowiedź

Jednak na naszym forum <a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=82778#82778">»nie zamykamy tematów«</a>. Zawsze coś jeszcze może wyjść.JullietteKai pisze:Proszę o zamknięcie
Pozdrawiam YaHooo