CP i numery specjalne
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
CP i numery specjalne
Witam, czy są jakieś portale typu chomikuj dzięki którym za pomocą internetu cyfrowego polsatu będę mógł sobie doładować np. limit gb itp. ?
Mam za aktywowane numery specjalne i chciałbym się dowiedzieć czy jest portal, gdzie będę mógł takową opcję wykorzystać.
Np. na chomiku jest tylko możliwość doładowania gb z sieci T-Mobile, Orange, Play, Plus itp. a nic o Cyfrowym Polsacie nie ma ;/
Pozdrawiam
Mam za aktywowane numery specjalne i chciałbym się dowiedzieć czy jest portal, gdzie będę mógł takową opcję wykorzystać.
Np. na chomiku jest tylko możliwość doładowania gb z sieci T-Mobile, Orange, Play, Plus itp. a nic o Cyfrowym Polsacie nie ma ;/
Pozdrawiam
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Re: CP i numery specjalne
hackerX nie wiem o czym piszesz i co kombinujesz. Ale żadnych GB nie można od tak sobie doładować. Jeśli masz abonament tylko zwiększenie taryfy powoduje powiększenie limitu. W przypadku pre-paida tylko doładowanie kupione w salonie/stronie www pozwala zwiększyć stan konta.
Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
- krystianb
- Guru bezprzewodowy
Tyle, że w polsacie nie ma prepadia.YaHooo pisze:W przypadku pre-paida tylko doładowanie kupione w salonie/stronie www pozwala zwiększyć stan konta.
W abo można wykupić dodatkowy pakiet danych, jeśli nie chce się w "detalu" płacić, dodatkowe opłaty przyjdą na rachunku.
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
- wojteks
- *** Administrator ***
Wysyłasz SMS na numer premium i masz kod zwrotny który powiększa ilość GB do ściągnięcia z chomika, koszt SMSa doliczony zostanie do rachunku za internet.hackerX pisze:na chomiku jest tylko możliwość doładowania gb
Nie pomagam na PW!
-
@Up właśnie o to mi chodzi, tylko chomikuj nie przyjmuje sieci cyfrowy polsat ...
- wojteks
- *** Administrator ***
Nie znam regulaminu CP ani chomikuj.pl żeby cokolwiek podpowiedzieć, taniej niż SMS premium wychodzi przelew.hackerX pisze: tylko chomikuj nie przyjmuje sieci cyfrowy polsat
Nie pomagam na PW!
-
Mi nie chodzi co jest taniej, po prostu za darmo mam 100zł na sms do wykorzystania ;D
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
A też racja.krystianb pisze:Tyle, że w polsacie nie ma prepadia.
A to sorki, źle zrozumiałem...hackerX pisze:@Up właśnie o to mi chodzi, tylko chomikuj nie przyjmuje sieci cyfrowy polsat ...
Pozdrawiam YaHooo