CP i numery specjalne

[Reklama] Telefony satelitarne wszystkich sieci Thuraya, Iridium, Inmarsat https://ts2.shop/pl/3-telefony-satelitarne

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
hackerX
Początkujący użytkownik forum

CP i numery specjalne

Post autor: hackerX »

Witam, czy są jakieś portale typu chomikuj dzięki którym za pomocą internetu cyfrowego polsatu będę mógł sobie doładować np. limit gb itp. ?

Mam za aktywowane numery specjalne i chciałbym się dowiedzieć czy jest portal, gdzie będę mógł takową opcję wykorzystać.
Np. na chomiku jest tylko możliwość doładowania gb z sieci T-Mobile, Orange, Play, Plus itp. a nic o Cyfrowym Polsacie nie ma ;/

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
YaHooo
Guru bezprzewodowy

Re: CP i numery specjalne

Post autor: YaHooo »

hackerX nie wiem o czym piszesz i co kombinujesz. Ale żadnych GB nie można od tak sobie doładować. Jeśli masz abonament tylko zwiększenie taryfy powoduje powiększenie limitu. W przypadku pre-paida tylko doładowanie kupione w salonie/stronie www pozwala zwiększyć stan konta.
Pozdrawiam YaHooo :)
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
Awatar użytkownika
krystianb
Guru bezprzewodowy

Post autor: krystianb »

YaHooo pisze:W przypadku pre-paida tylko doładowanie kupione w salonie/stronie www pozwala zwiększyć stan konta.
Tyle, że w polsacie nie ma prepadia.

W abo można wykupić dodatkowy pakiet danych, jeśli nie chce się w "detalu" płacić, dodatkowe opłaty przyjdą na rachunku.
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
Awatar użytkownika
wojteks
*** Administrator ***

Post autor: wojteks »

hackerX pisze:na chomiku jest tylko możliwość doładowania gb
Wysyłasz SMS na numer premium i masz kod zwrotny który powiększa ilość GB do ściągnięcia z chomika, koszt SMSa doliczony zostanie do rachunku za internet.
Nie pomagam na PW!
hackerX

@Up właśnie o to mi chodzi, tylko chomikuj nie przyjmuje sieci cyfrowy polsat ...
Awatar użytkownika
wojteks
*** Administrator ***

Post autor: wojteks »

hackerX pisze: tylko chomikuj nie przyjmuje sieci cyfrowy polsat
Nie znam regulaminu CP ani chomikuj.pl żeby cokolwiek podpowiedzieć, taniej niż SMS premium wychodzi przelew.
Nie pomagam na PW!
hackerX

Mi nie chodzi co jest taniej, po prostu za darmo mam 100zł na sms do wykorzystania ;D
Awatar użytkownika
YaHooo
Guru bezprzewodowy

Post autor: YaHooo »

krystianb pisze:Tyle, że w polsacie nie ma prepadia.
A też racja.
hackerX pisze:@Up właśnie o to mi chodzi, tylko chomikuj nie przyjmuje sieci cyfrowy polsat ...
A to sorki, źle zrozumiałem...
Pozdrawiam YaHooo :)
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
ODPOWIEDZ