Mam problem z zalogowaniem się na orange.pl/online , nie mam zielonego pojęcia jakie dane mam wpisać, wydaje mi się, że nie mam ich w umowie

Moderator: Moderatorzy
To jest numer telefonu.robert7100 pisze:wpisz numer usługi
Nazywam się Patryk i jestem pracownikiem Orange, chętnie pomogę ci w tej sprawie jednak będę potrzebował Twoich danych osobowych. Skontaktuj się ze mną w tej sprawie poprzez PW wyjaśnię w jaki sposób będziesz mógł się zalogować do konta na Orange On-line.robert7100 pisze:
[ Dodano: 2012-10-08, 18:29 ]
Na umowie w ogóle nie mam podanego loginu i hasła... Mój kolega, który brał w ten sam dzień ten sam internet tylko w innym punkcie Orange ma inna umowę i ma na niej podany login i hasło. Wie ktoś co można zrobić? Dzwoniłem do konsultanta Orange, stwierdził, iż dane do zalogowania powinny znajdować się na umowie. Niestety nie mam ich...
[ Dodano: 2012-10-08, 20:45 ]
Miał ktoś podobną sytuacje? Poradzi ktoś coś...?
Nie wiem czy w ostatnim czasie się coś zmieniło, ale gdy ja się rejestrowałem jakiś czas temu na stronie Orange, to - w pole "wpisz nr usługi lub ewidencyjny" wpisywało się po prostu numer telefonu, czyli ten z karty SIM.robert7100 pisze: Miał ktoś podobną sytuacje? Poradzi ktoś coś...?
Możesz wyjaśnić co to za cyrki z tą koniecznością podawania danych osobowych do założenia sobie konta na Orange.pl??Orange Ekspert pisze:
Nazywam się Patryk i jestem pracownikiem Orange, chętnie pomogę ci w tej sprawie jednak będę potrzebował Twoich danych osobowych. Skontaktuj się ze mną w tej sprawie poprzez PW wyjaśnię w jaki sposób będziesz mógł się zalogować do konta na Orange On-line.
Pozdrawiam.
Konto do usługi Orange Freedom Pro nie jest możliwe do założenia przez użytkownika lecz automatycznie aktywowane w momencie uruchomienia usług po podpisaniu umowy w sieci Orange.trybun pisze:
Możesz wyjaśnić co to za cyrki z tą koniecznością podawania danych osobowych do założenia sobie konta na Orange.pl??
Robię tak jak napisałeś, w umowie mam napisane: Numer abonencki: CDM123456 (inna numeracja). Wprowadziłem ten numer, przepisałem hasło ponieżej na stronie Orange: https://www.orange.pl/rejestracja.phtmlOrange Ekspert pisze:Jako login wprowadź numer usługi CDMA używając dużych liter w formacie: CDM123456 dane znajdziesz na umowie w raz z podanym poniżej hasłem również wymaganym do uzupełnienia podczas logowania.
Proszę o kontakt w tej sprawie również poprzez PW. Będę potrzebował dodatkowych danych abym mógł to sczegółowo sprawdzić dla Ciebie.Kacperoo pisze: Robię tak jak napisałeś, w umowie mam napisane: Numer abonencki: CDM123456 (inna numeracja). Wprowadziłem ten numer, przepisałem hasło ponieżej na stronie Orange: https://www.orange.pl/rejestracja.phtml
i pojawia mi się komunikat: Numer nierozpoznany.