Tego nikt Ci nie zagwarantuje, ale powinieneś mieć taką możliwość. Chyba, że stacja jeszcze nie działa.
W takim razie wymienią mi ten modem na lepszy ? za ten płacę 5 zł miesięcznie. bo ten co obsługuje LTE obsługuje też ten wolniejszy internet prawda ?
A możesz przytrzymać na nim palec, czy aż taki gorący, że się nie da?
To już zależy jaką kto ma skórę ja mam grubą skórę na dłoniach (wszelkie roboty wygonuje sam) to nie jest taki wcale gorący ale do polika dotknąć to jest gorący zwłaszcza po kilkugodzinnym korzystaniu z internetu można powiedzieć że aż parzy.
Jak myślisz czy jeśli pójdę do Cyfrowego Polsatu bez gadania wymienią mi ten modem ? ewentualnie za dopłatą ?
I tak poza tematem opowiem swoją historię za przestrogą dla innych:
Z początku miałem kupić zwykły dekoder DVB-T marki WIWA, ale zobaczyłem w TV reklamę "Dekoder DVB-T + darmowe kanały" (coś takiego).
Więc pojechałem do punktu Cyfrowego Polsatu i pytam o ten dekoder za 150 zł i dodatkowe kanały po czym usłyszałem że te dodatkowe kanały są dostępne w większych miastach jako "Mobilna TV" Więc lipa.
Pomyślałem żeby wziąć normalną telewizję cyfrową i płacić miesięcznie (zawsze jakieś Discovery się obejrzy) wziąłem też internet 3 Gb + za powiązanie internetu i telewizji jakieś tam gigabajty darmowe

razem wyszło około 10 Gb + 50 Gb w nocy od 24:00 do 08:00.
TU PROSZĘ UWAŻAĆ. Niestety nie poinformowano mnie że te dodatkowe gigabajty i "darmowe noce" zostaną aktywowane od następnego miesiąca... dobrze że ustawiłem limit 25 zł (po wykorzystaniu gigabajtów internet leci za ten ustalony limit tak, że doliczą mi 25 zł do rachunku)
Po dwóch dniach korzystania wytraciłem i te 3 Gb i te 25 zł w nocy ściągnąłem grę i 2 filmy + korzystanie z internetu jakieś filmiki itp.
PROSZĘ UWAŻAĆ pytać o najmniejszy szczegół bo zostaniesz tak jak ja z internetem tylko od 24:00 do 08:00

do kolejnego miesiąca aż gigabajty się nie odnowią.