No to potrzebna mi pomoc i to szybko . Po prostu brat wziął modem ZTE MF821 LTE na próbę w plusie . I jest taka akcja zainstalowałem wszystko git klikam połącz a tu nie chodzi. Zacz
ąłem się bawić klikać różne duperele odinstalowałem i zainstalowałem parę razy i przy którymś razie z kolei gdy podłączyłem modem pod USB wykryło go w Moim Komputerze pojawiło się okno Plus ale nie wiem czemu pisze Brak Modemu , i nie wiem o co chodzi bo niby czyta a nie chodzi i jeszcze do tego Brat mi dzisiaj powiedział ze Internet po prostu nie był włączony w plusie i mają dzisiaj włączyć a ja takie gały Więc proszę o pomoc jak najszybciej , nie wiem po co se bawiłem. Sad Sad obecnie używam Blueconneta , ale nie było problemów z instalacja plusa.
No i jeszcze teraz wyświetla mi się Kreator znajdowania nowego sprzętu i pisze "sprzęt nie został zainstalowany, ponieważ kreator nie może odnaleźć wymaganego oprogramowania" / a przy wcześniejszych instalacjach się nie wyświetlało . Proszę o Pomoc!!!!
PS. Modem na innych komputerach działa poprawnie więc problem tkwi w komputerze, no i w Połączeniach sieciowych nie wyświetla się nic a wcześniej było .