ZTE MF821 LTE brak odpowiedzi

Pozostałe kwestie techniczne (sprzętowe i programowe) dotyczące internetu radiowego - np. konfiguracja firewalli, antywirusów, przeglądarek internetowych.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
TeHaCjuszek
Początkujący użytkownik forum

ZTE MF821 LTE brak odpowiedzi

Post autor: TeHaCjuszek »

No to potrzebna mi pomoc i to szybko . Po prostu brat wziął modem ZTE MF821 LTE na próbę w plusie . I jest taka akcja zainstalowałem wszystko git klikam połącz a tu nie chodzi. Zacząłem się bawić klikać różne duperele odinstalowałem i zainstalowałem parę razy i przy którymś razie z kolei gdy podłączyłem modem pod USB wykryło go w Moim Komputerze pojawiło się okno Plus ale nie wiem czemu pisze Brak Modemu , i nie wiem o co chodzi bo niby czyta a nie chodzi i jeszcze do tego Brat mi dzisiaj powiedział ze Internet po prostu nie był włączony w plusie i mają dzisiaj włączyć a ja takie gały Więc proszę o pomoc jak najszybciej , nie wiem po co se bawiłem. Sad Sad obecnie używam Blueconneta , ale nie było problemów z instalacja plusa.
No i jeszcze teraz wyświetla mi się Kreator znajdowania nowego sprzętu i pisze "sprzęt nie został zainstalowany, ponieważ kreator nie może odnaleźć wymaganego oprogramowania" / a przy wcześniejszych instalacjach się nie wyświetlało . Proszę o Pomoc!!!!

PS. Modem na innych komputerach działa poprawnie więc problem tkwi w komputerze, no i w Połączeniach sieciowych nie wyświetla się nic a wcześniej było . :gwiazdki:
Ostatnio zmieniony 2013-02-19, 06:01 przez TeHaCjuszek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
YaHooo
Guru bezprzewodowy

Re: ZTE MF821 LTE brak odpowiedzi

Post autor: YaHooo »

Modem na innych komputerach działa poprawnie więc problem tkwi w komputerze, no i w Połączeniach sieciowych nie wyświetla się nic a wcześniej było . :gwiazdki:
A nie bawiłeś się w optymalizację komputera wyłączając jakieś usługi ręcznie, bądź za pomocą przyspieszaczy komputerów?
Pozdrawiam YaHooo :)
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
ODPOWIEDZ