Kiedy pierwszy raz włożyłem modem komputer zainstalował sterowniki USB itp i pokazał komunikat, że urządzenie jest gotowe do użycia, aczkolwiek nie włączyło się autoodtwarzanie, a co za tym idzie nie zainstalowała się aplikacja obsługująca modem od orange. Dodam, że nie mam wyłączonej opcji autoodtwarzania. Kombinowałem ze sterownikami z internetu ale nic nie podziałało. Sformatowałem więc komputer i wgrałem świeże sterowniki z płyty. Wtedy wszystko zadziałało, jednak aplikacja Business Everywhere po kliknięciu nie otwierała się. W necie poradzili mi odinstalować ją, usunąć dane z rejestru i tak też zrobiłem, sprawdziłem za pomocą REVO i nie było żadnych pozostałości na komputerze. Kiedy ponownie włożyłem adapter powrócił problem z początku - zauważa podłączenie nowego urządzenia, i pisze, że jest gotowe ale nie uruchamia się instalacja. Dodam, że reinstalacja sterowników USB przypisanych do tego urządzenia także nie pomogła ;/ Nie chcę znowu formatować kompa bo jestem pewien, że jest jakaś prostsza metoda naprawienia tego błędu o której nie pomyślałem.
Jakieś pomysły? Z góry dziękuje.