Huawei e160 a Windows 7
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Re: Huawei e160 a Windows 7
Nie ma różnicy czy z modemem, czy z wyjetym. Jak będę miał chwilkę, to napisze dokładnie jak wygląda proces instancji modemu. Ale jeżeli tylko odinstaluje modem przed dodaj/usuń i zrestartuje kompa, to modemu nie zauważy, dopóki znów nie zacznę instalować softu dla win 7.
- lesiolo
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Pozostały ci śmieci po tym programie jest jakiś monitor modemu od tego programu i to on blokuje pracę innych programów bo nie został wywalony z systemudroidboo0 pisze:Komputer wykrywa modem tylko i wyłącznie, kiedy zainstalowany jest BudinessEverywhere
1.wyjmij modem
2.odinstaluj cały syf od Orange wyczyść system ze śmieci (prezentów od Orange)
dostałeś instrukcje identyczną następniepoczytaj sobie bo mi nie chcę się pisać jeszcze raz, a myślę że jak kobieta dała radę to i ty to załapiesz

Modem to nie statek kosmiczny i Firmowa aplikacja musi nim sterować jak nie to coś musi zakłócać jej pracę
Odinstalowywać powinno się z wyjętym inaczej system nie wywali wszystkiego bo coś go używa.droidboo0 pisze:Nie ma różnicy czy z modemem, czy z wyjetym.
Potem instalujesz Mobile Partnera jakiego - napisz co dokładnie za soft do win7 (numer MP)
a czy Windowsa masz oryginalnego czy sprawnego inaczej?
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Racja, z tego co pamiętam to iPlusManager też miał coś takiego.lesiolo pisze: Pozostały ci śmieci po tym programie jest jakiś monitor modemu od tego programu i to on blokuje pracę innych programów bo nie został wywalony z systemu
Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)