Korzystam z internetu Orange od niedawna. Przez ostatnie kilka(naście) dni coraz bardziej nasila się problem z logowaniem się do niektórych portali internetowych. Obecnie z żadnego urządzenia nie mogę zalogować się np do Allegro, podaję dane do logowania, potwierdzam, mam być przekierowany do karty zarządzania kontem a tu wraca mi do okna logowania i tak w kółko...
Na niektórych forach wchodzę w logowanie, podaję dane, wraca mnie na główną, znów do logowania, po 3, 4 próbach w większości jestem zalogowany. Zaznaczam przy każdym logowaniu że chcę być zawsze zalogowany po czym wchodzę, otworzę dwa, może 3 tematy i już po chwili jestem wylogowany. Jak działa poprawnie to max 24h, później już muszę się wszędzie logować na nowo.
Co z tym zrobić? Nie da się z takimi problemami normalnie funkcjonować bo nawet odpisanie na jakikolwiek post gdzieś na forum jest katorgą...
PS. Ten post piszę używając telefonu jako modemu z kartą Playa, dobrze że jeszcze mi zostało trochę pakietu... Bo oczywiście świetne Orange nie pozwala mi się tutaj zalogować, może to specjalnie żebym nie krytykował?