Problemy z zalogowaniem do niektórych portali internetowych
Moderator: Moderatorzy
-
- Stały użytkownik forum
Re: Problemy z zalogowaniem do niektórych portali internetowych
Po zmianie DNSów wczoraj na razie wszystko działa bez problemów. Ciekaw jestem czy to tylko zbieg okoliczności, czy faktycznie rozwiązało to problem. Tak czy inaczej Orange coś musiał u siebie poprzestawiać, że problem w ogóle się pojawił. Zgłoszę to, ale już słyszę teksty z ich strony, że mam wyłączyć antywirusa itp., bo u nich jest OK.
-
- Stary wyga bezprzewodowy
To ne ma najmniejszego znaczeniaja.michal pisze:A jak po wejściu na daną stronę po IP, a nie nazwie?
Bo sie nie dostaniesz na bez-kabli, nie jest stroną domyslnaja.michal pisze: Po IP nie udało się dostać. W sumie nie wiem jaki port jest dla tego forum więc może dla tego.

- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
Wystarczyłoby dopisać do pliku hosts.
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Faktycznie, ale to chyba trzeba jakieś 20 minut bezczynności aby coś takiego się stało? Bo mi szczerze to nigdy nie udało się tego uzyskać. Albo po prostu często odświeżam stronę.krystianb pisze:Ciasteczka nie, ale sesje już tak, jak zbyt długo masz otwarty dział czy wyszukiwanie nowych postów to sesja wygasa i przy kliknięciu w link przenosi Cie do 1. posta w temacie.
Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)