Tp Link Mr 3220 + Aero 2
Moderator: Moderatorzy
- Tomek7
- Stary wyga bezprzewodowy
Tp Link Mr 3220 + Aero 2
Witam właśnie zakupiłem ten router by rozdzielić na 2 komputery kartę Aero 2.Mianowicie czy jest inny sposób na rozłaczanie modemu po 60 min ? gdy pojawi się captcha trzeba rozłączyć się z internetem i pomaga tylko wyłączenie i włączenie z prądu routera wtedy modem łączy się z siecią no może z 3 min czyli za długo.Czy jest jakaś modyfikacja softu stworzonego specjalnie pod Aero ??by wyglądało to trochę prościej i mniej uciążliwie
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Re: Tp Link Mr 3220 + Aero 2
Tomek7 a samo zrestartowanie routera z poziomu panelu administracyjnego nie pomaga?
Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
Ja mam u siebie Gargoyle i dograłem sobie 3ginfo. Poczytaj o tym nie musisz wyłączać z prądu tylko rozłącz/połącz i masz już git 

- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Jeśli tak to nawet można by próbować pisać do tego skrypt logujący się przez http i rozłączający/połączającydexter18 pisze:Poczytaj o tym nie musisz wyłączać z prądu tylko rozłącz/połącz i masz już git

Pozdrawiam YaHooo 

-
- Stały użytkownik forum
Witam!
Właśnie zamówiłem kartę Aero2 bardziej dla zabawy niż faktycznie do korzystania na co dzień. Interesuje mnie jednak jak na dzień dzisiejszy wygląda sprawa z kodami captcha tym bardziej, że m.in. korzystam z routera Tp Link Mr 3220? Jak często następuje rozłączenie i należy wykonać restart routera i czy już są jakieś "sposoby" na ominięcie tej procedury?
Pozdr.serd.
Właśnie zamówiłem kartę Aero2 bardziej dla zabawy niż faktycznie do korzystania na co dzień. Interesuje mnie jednak jak na dzień dzisiejszy wygląda sprawa z kodami captcha tym bardziej, że m.in. korzystam z routera Tp Link Mr 3220? Jak często następuje rozłączenie i należy wykonać restart routera i czy już są jakieś "sposoby" na ominięcie tej procedury?
Pozdr.serd.

- wojteks
- *** Administrator ***
Co godzinę mniej więcej.Maximus Magnus pisze:Jak często następuje rozłączenie
Nie trzeba resetować, wystarczy rozłączyć się i ponownie połączyć.Maximus Magnus pisze: i należy wykonać restart routera
Nie pomagam na PW!