problem

Sieci bezprzewodowe w technologii 2.4 GHz i 5 GHz oraz usługi polskich operatorów WiFi / Wi-Max / HiperLAN, dyskusje o routerach.
Reklama: Szukasz dostawcy internetu? Sprawdź https://isp.today/pl/ ogólnoświatowy katalog dostawców internetu.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
anotherword
Początkujący użytkownik forum

problem

Post autor: anotherword »

mam otoz zdecudowalem sie na intenret radiowy jednak prędkość jest mała jak i siła sygnału ktora wynosi 30%...przepustowosc wynosi 11 mb/s a czasami 1 mb/s ten gosciu powiedzial ze oplaca sie taki internet za 20 zł miech (ewenutalnoscią jest neo ) ... a wy jak sądzicie opłaca sie ???
Nie jestem specem , od elektroniki xDD
zDaleKi
Stary bywalec bezprzewodowy

Re: problem

Post autor: zDaleKi »

anotherword pisze:czasami 1 mb/s ten gosciu powiedzial ze oplaca sie taki internet za 20 zł miech (ewenutalnoscią jest neo ) .
No to na to pytanie, to Ty najlepiej będziesz znał odpowiedź. My nie wiemy czego oczekujesz od tego łącza. Nie wiemy też co dla Ciebie jest ważniejsze, niska cena czy stabilność łącza?

Zobacz też zagadnienia z tego wątku: > Chcę mieć internet bezprzewodowy, co i jak mam wybrać?? - spis rad i wskazówek dla przyszłych "bezprzewodowych" internautów < może znajdziesz tam parę pytań. Tu masz np. porównanie > Czy internet komórkowy poprzez modem lub telefon w moim przypadku ma sens? Czy warto? < co prawda jest tam zestawienie łącza komórkowego na tle stałego łącza, ale analogie pewne wnioski dla Twojego problemu też tam są. Chodzi o zagadnienia do czego będziemy używać danego połączenia.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
ODPOWIEDZ