problem
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
problem
mam otoz zdecudowalem sie na intenret radiowy jednak prędkość jest mała jak i siła sygnału ktora wynosi 30%...przepustowosc wynosi 11 mb/s a czasami 1 mb/s ten gosciu powiedzial ze oplaca sie taki internet za 20 zł miech (ewenutalnoscią jest neo ) ... a wy jak sądzicie opłaca sie ???
Nie jestem specem , od elektroniki xDD
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Re: problem
No to na to pytanie, to Ty najlepiej będziesz znał odpowiedź. My nie wiemy czego oczekujesz od tego łącza. Nie wiemy też co dla Ciebie jest ważniejsze, niska cena czy stabilność łącza?anotherword pisze:czasami 1 mb/s ten gosciu powiedzial ze oplaca sie taki internet za 20 zł miech (ewenutalnoscią jest neo ) .
Zobacz też zagadnienia z tego wątku: > Chcę mieć internet bezprzewodowy, co i jak mam wybrać?? - spis rad i wskazówek dla przyszłych "bezprzewodowych" internautów < może znajdziesz tam parę pytań. Tu masz np. porównanie > Czy internet komórkowy poprzez modem lub telefon w moim przypadku ma sens? Czy warto? < co prawda jest tam zestawienie łącza komórkowego na tle stałego łącza, ale analogie pewne wnioski dla Twojego problemu też tam są. Chodzi o zagadnienia do czego będziemy używać danego połączenia.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.