Przy okazji zapytam czy jest coś (lub będzie) w ofercie co nie ma napisu "Made in China"

Moderator: Moderatorzy
Stronę ich znam, ale coś nowości nie widzę. Dziwie się, że trzymają się wciąż przestarzałych rozwiązań jak np. telefony DECTkey pisze:FritzBox jest produkowany prze AVM - wszystkie nowosci znajdziesz na ich stronce: www.avm.de
astroneb pisze:Najlepszy router na rynku bedzie OPPO 5G CPE Omni Sub-6 x55 8 anten max 5Gbps 5G+4G i mmWave 360 stopni obrotowa antena.
To cackoKoszt podobny co Huawei 5G CPE Pro 2.
No niestety już prawie wszystko jest z Chin, nawet wirus COVID jest Made in China.Trzeba czekać na sprzęt z X60 i czy komuś sie podoba czy nie to firmy z państwa środka będą z przodu, tak dzieje się od dawna w 5G.
Pojawiaja sie (jak w wszystkich firmach) krotko przed ich publikacja, zazwyczaj przed duzymi wystawami (IFA, CEBIT).pyt.pow pisze:Stronę ich znam, ale coś nowości nie widzę.
Produkty sa robione pod rynek na ktorym sie sprzedaja, to co Ty robisz nikogo nie interesuje.pyt.pow pisze:Dziwie się, że trzymają się wciąż przestarzałych rozwiązań jak np. telefony DECTJa swój wyrzuciłem do śmieci z 15+ lat temu
OK, zgoda, ale myślałem że nowoczesna Europa też pożegnała się z telefonią stacjonarną jak weszły komórki.key pisze:Produkty sa robione pod rynek na ktorym sie sprzedaja, to co Ty robisz nikogo nie interesuje.pyt.pow pisze:Dziwie się, że trzymają się wciąż przestarzałych rozwiązań jak np. telefony DECTJa swój wyrzuciłem do śmieci z 15+ lat temu