Nie dawno zalozylem Blueconnecta i niestety mam mozliwosc korzystania tylko z predkosci 236,8 kb\s w EDGE

Bardzo prosze o pomoc

z gory dzieki

Moderator: Moderatorzy
...przynajmniej z dziesięć lat10kamyk10 pisze:[...] a na te nadajniki to penie bede musial poczekac:(
Zarzucasz kłamstwo a sam się nie orientujesz.karol755 pisze:...a jak ci powiedzieli ze bedzie dochodzić do 300 KB/s to cie okłamali poprostu i wykorzystali twoją niewiedze bo nawet nie wiem czy jest takie łącze w Polsce
...
10kamyk10 pisze:Witam!
Nie dawno zalozylem Blueconnecta i niestety mam mozliwosc korzystania tylko z predkosci 236,8 kb\s w EDGE :
a przecież nie jest to relacja rozmowy przeprowadzonej w salonie.karol755 pisze:10kamyk10 pisze:Witam!
Nie dawno zalozylem Blueconnecta i niestety mam mozliwosc korzystania tylko z predkosci 236,8 kb\s w EDGE :
Nie potrafimy stwierdzić czy okłamali , pamiętajmy o tym ,że to rodzaj łącza mobilnego inaczej "mobilny internet" więc skąd założenie ,że mu obiecali taką prędkość u niego w domu przecież takie stwierdzenie nigdzie nie pada ( ludzie studiują ,pracują a nawet mieszkają w innej lokalizacji niż ta wpisana w dowód osobisty )... jedynie co możemy przeczytać:karol755 pisze:... jak ci powiedzieli ze bedzie dochodzić do 300 KB/s to cie okłamali...
co jest całkowitą prawdą bo ten model to potrafi.10kamyk10 pisze:HUAWEI model E220. W PUNKCIE ERY TO MI MOWIONO ZE PREDKOSC POWINNA DOCHODZIC DO 300KB\S.
w Polsce a nie w miejscowości @10kamyk10`akarol755 pisze:...bo nawet nie wiem czy jest takie łącze w Polsce
bo 1KB/s = 8Kb/s
i z tym się mogę zgodzić.karol755 pisze: a jezeli chodzi przez EDGE to nie ma takiej możliwości zeby ci dochodziło nawet do tych 300 Kb/s (czyli 37.5 KB/s)
Pewnie, że jest:D Np chello ultra ma down do ok 2500 KB/skarol755 pisze: a jak ci powiedzieli ze bedzie dochodzić do 300 KB/s to cie okłamali poprostu i wykorzystali twoją niewiedze bo nawet nie wiem czy jest takie łącze w Polsce
Owszem może tylko korzystać z EDGE bo kupił BC zanim znalazł nasze forum. Bo gdyby wybrał iPlusa może by miał szansę na UMTS. A tak może się nie doczekać nadajnika w swojej okolicy bo Era olewa swoich klientów którzy mieszkają z dala od wielkich miast czyli na wsi.karol755 pisze:do bob,
10kamyk10, napisał ze moze korzystac tylko z EDGE !!!!!