I nie potrafie się połądczyć

Np: "2006-02-12 22:44:29: Błąd BiG BanG 6 (80.239.200.105:3000) - Connection refused. Your IP is currently blacklisted"
Moderator: Moderatorzy
poprostu masz LOW ID i nic na to nie poradzisz. niektóre servery nieprzyjmują gości z LOW ID zeby nie obciążać łączy. Musisz znależć taki server który będzie cię logował i póżniej jego się trzymaj.skalar13 pisze:Mam pytanie jak próbuje sie łączyć się z serwerem emule to wyskakuje że mój IP jest na liście zablokowanych jak to możliwe?
I nie potrafie się połądczyć![]()
Np: "2006-02-12 22:44:29: Błąd BiG BanG 6 (80.239.200.105:3000) - Connection refused. Your IP is currently blacklisted"
99,9 % adresów IP przydzielanych przez ERE jest na czarnej liście adresów 'spamerskich'.skalar13 pisze:dlaczego akurat te IP z których sie łącze są blokowane
Niestety, ale na dzień dzisiejszy ERA nie udostępnia możliwości wykupienia tego IP.sardo nunspa pisze:Chodziło mi o publiczny IP, który trzeba wykupić u operatota
Podejrzewam, że serwery są ustawione w taki sposób, że jeśli nie ma zalogowanych dużo użytkowników to podłączają tych z Low ID, jeśli natomiast użytkowników jest dużo, to wtedy żeby zapobiec zbytniemu obciążeniu serwera nie chcą przyjmować połączeń od Low ID.erwin01 pisze:witam ja zawsze laczylem sie z razorback2.0 choc mam low ID
nagle nie moge bo ma ten glupi tekst " Connection refused. Your IP is currently blacklisted" tak nagle what happen?
Oczywiście masz na myśli WŁĄCZENIE i emule i oczekiwanie na połączenie z serwerem?crocon pisze:Muszisz polonczyć sie z eMule i czekać aż sam cie zaloguje na któryś server. Ja tak mam ze wkoncu za którymś razem łączy mnie z jakimś servem