Plik: http://lastmile.t-mobile.co.uk/datacard ... load_id=27
Jeżeli link nie bedzie działał to plik wyślę na priva

Moderator: Moderatorzy
A ze strony T-mobile czy Ery po prostu nie dało się załadować ?Zanik pisze:...nie chciały sie wgrać inne firmware 3.17 lub 3.19 z Plusa, Optiona, SK czy jakiś innych. Ale szukając w necie znalazłem na włoskim forum firmware które super się wgrało. Wersja 3.20 dla T-mobile. Polecam!!
wystarczylo wrzucic ze stron ery firmware 3.19 lub tak jak ja poszukac na t-mobile "ichnego" do którego podales link. Ten link tez na tym forum juz byl podany swoja drogaZanik pisze: Niestety nie chciały sie wgrać inne firmware 3.17 lub 3.19 z Plusa, Optiona, SK czy jakiś innych.
Dokładnie tak to oni od nas biorą.Zanik pisze:Ale te forum to nic specjalnego, zresztą jak zauważycie są w nim linki do naszego forum
Włącz tę kartę w menadżerze urządzeń i tyle.Zanik pisze:Jeżeli tak, to jak odpalić WLAN??
Tylko w którym miejscu w "menadżerze urządzeń" mam ją włączyć?? W kartach sieciowych nie ma jej. Proszę o dokładniejszą instrukcję.Jaco pisze:Włącz tę kartę w menadżerze urządzeń i tyle.
Podawałem go już w tym wątkuasiek120 pisze:Panowie i Panie tu leży kilka firmware do kart Option'a nie tylko na PCMCIA >>link<< jest też wersja 3.20.3H dla Option 3G+
Dzięki za linka.asiek120 pisze:@bob jeżeli uznasz za wartą informacje to dołącz ten link w temacie OPTION GLOBETROTTER