>>>>>KLIK<<<<<
W ramce flashowej wybieramy kolejno nazwę producenta, metodę połączenia i klikamy pobierz.
Jesli takie coś już było to proszę o skasowanie.
Mam nadzieję, że się przyda.
Sieć: Orange.
Schematy połączeń via IrDa, BT, kabrl USB do internetu gsm.
Moderator: Moderatorzy
- Darecky
- Stary wyga bezprzewodowy
- SVIPER
- Stały użytkownik forum
Re: Schematy połączeń via IrDa, BT, kabrl USB do internetu gsm.
Przyznam się szczerze, że pierwszy raz zobaczyłem cos takiego (tzn. na stronie Orange). Chyba linku do tej akurat stronki na forum nie było.
Jest tam metoda podłączenia naszego telefonu jako modemu przez jeden z 3-ech sposobów i np. w moim SE k750i były jeszcze 2 opcje: przez tradycyjne "utwórz nowe połączenie" z poziomu systa czyli zwykły Dial-up i jeszcze połączenie przez oprogramowanie SE PC Suite. Właściwie opisano tam zwykły dial-up jak na forum w FAQ z paroma dodatkami np.podany jest podstawowy i zapasowy DNS w razie "problemów z otwieraniem stron" i numer do wybierania *99***1# ( ja np. korzystam z *99#..).
Ogólnie ciekawa i bardzo przydatna lektura dla laika-alternatywa dla FAQ "bez-kabli"
Polecam
Jest tam metoda podłączenia naszego telefonu jako modemu przez jeden z 3-ech sposobów i np. w moim SE k750i były jeszcze 2 opcje: przez tradycyjne "utwórz nowe połączenie" z poziomu systa czyli zwykły Dial-up i jeszcze połączenie przez oprogramowanie SE PC Suite. Właściwie opisano tam zwykły dial-up jak na forum w FAQ z paroma dodatkami np.podany jest podstawowy i zapasowy DNS w razie "problemów z otwieraniem stron" i numer do wybierania *99***1# ( ja np. korzystam z *99#..).
Ogólnie ciekawa i bardzo przydatna lektura dla laika-alternatywa dla FAQ "bez-kabli"

Polecam

ED77 + ATK20 = 

- bob
- Guru bezprzewodowy
U nas też to wszystko jest i nawet o wiele więcej. Cóż niech się od nas uczą bo na INFO BOK nie wiele wiedzą, powinni z tego nawet u siebie szkolenie zrobićSVIPER pisze:np.podany jest podstawowy i zapasowy DNS w razie "problemów z otwieraniem stron" i numer do wybierania *99***1# ( ja np. korzystam z *99#..).

-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Do tego co napisał bob, dodam jeszcze.
Jak nie w poście o dial-up. to w poście poniżej.
wiele razy 
Zawsze twierdziłem, że można wpisać serwery DNS. Zapewne u nas w FAQ też to znajdzieszSVIPER pisze:z paroma dodatkami np.podany jest podstawowy i zapasowy DNS w razie "problemów z otwieraniem stron"

To też było opisywaneSVIPER pisze:numer do wybierania *99***1# ( ja np. korzystam z *99#..)

Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.